Danish Superliga

Tre danske hold skal i aktion i Europa i denne uge

EUROPA LEAGUE KVALIFIKATION

Det holdt hårdere end forventet, men det lykkedes for både FC Nordsjælland og F.C. København at avancere til 2. kvalikationsrunde i Europa League. Her venter henholdsvis AIK Stockholm fra Sverige og Stjarnan fra Island. Første opgør spilles allerede i næste uge:

FC Nordsjælland vs. AIK Stockholm - torsdag d. 26. juli kl. 20.00

Stjarnan vs. F.C. København - torsdag d. 26. juli kl. 20.00 

Sølvvinderne fra Brøndby IF træder først ind i kvalifikationsrunde 3. Her venter vinderen af duellen mellem serbiske Spartak Subotika og tjekkiske Sparta Prag. Skulle FC Nordsjælland og F.C. København lykkes med at gå videre fra 2. kvalifikationsrunde venter henholdsvis vinderen af Partizan Beograd (SER) - Trakai (LT) og CSKA Sofia (BUL) - Admira Wacker Mödling (AUT).   

 

CHAMPIONS LEAGUE KVALIFIKATION

De danske mestre fra FC Midtjylland indtræder i 2. kvalifikationsrunde til Champions League, og efter 1. kvalifikationsrunde står det klart, at midtjyderne skal møde FC Astana fra Kasakhstan. Ulvene spiller den første af to kampe på udebane tirsdag.  

FC Astana vs. FC Midtjylland - tirsdag d. 24 juli kl. 16.00 

Skulle det lykkes for FC Midtjylland at avancere til 3. kvalifikationsrunde venter vinderen af Dinamo Zagreb fra Kroatien og Hapoel Beer-Sheva fra Israel. Skulle Astana vise sig at være for stor en mundfuld for midtjyderne, venter på papiret en mere overkommelig modstander i Europa League kvalifikationen. Her hedder modstanderen vinderen af The New Saints fra Wales og Lincoln Red Imps fra Gibraltar. 

 

DANMARKS RANGERING I EUROPA

De danske hold har efter en række mindre succesfulde år i Europa leveret gode præstationer og hentet mange koefficientpoint hjem til Danmark. I denne sæson har FCN og FCK indtil videre taget 10 point af 12 mulige i de første fire europæiske kampe. Kan FC Midtjylland, Brøndby IF, FC Nordsjælland og F.C. København fortsætte de gode takter, kan vi måske opleve en europæisk kvalifikation i 2020/21 med hele fem danske hold i bowlen. Vi krydser fingre for en succesfuldt år i Europa med masser af gode oplevelser og ikke mindst sejre og vigtige koefficientpoint til Danmark.

 

klub.png


 

 

Udgivet
19/06/2018