Danish Superliga

Top Performers 2020-21

JAGTEN PÅ TOPSCORERTITLEN

OB indkasserede et 4-2 nederlag i Aarhus, men det forhindrede ikke Issam Jebali i at blive dobbelt målscorer for anden gang i sæsonen. Også Kamil Wilczek og Patrick Mortensen er kommet stærkt fra land med scoringer i alle sæsonens første tre spillerunder.

 

ASSISTKONGERNE

Der er dødt løb om førstepladsen på assistlisten, hvor fem spillere ligger side om side med to assists. Jeppe Simonsen fik comeback efter et halvt års skadespause og leverede et fantastisk indhop med to målgivende afleveringer til amerikanske Haji Wright. 

 

 

CLEAN SHEET

To målmænd har holdt buret rent i to af sæsonens første tre spillerunder. AaB keeper Jacob Rinne lukkede tre mål ind mod SønderjyskE i 3. spillerunde, mens FC Midtjyllands Jesper Hansen er fundet tilbage på sporet fra sidste sæson, hvor han noterede sig for hele 17 clean sheets. 

 

DEN STØRSTE MOTOR

Mohammed Diomande har startet sæsonen stærkt ud både offensivt og defensivt, og den 18-årige midtbanespiller fra Elfenbenskysten arbejder stenhårdt. Han er den spiller der med 35.5 km har tilbagelagt flest meter i sæsonen.

 

Udgivet
29/09/2020