Danish Superliga

Top Performers: 2020-21

JAGTEN PÅ TOPSCORERTITLEN

Tre spillere blev dobbelte målscorer i 1. spillerunde. Jebali var den helt store åbenbaring i opgøret mellem OB og F.C. København og krydrede en stærk indsats med to scoringer.

Kamil Wilczek reducerede både til 1-3 og 2-3, og det polske angrebses er nu oppe på 73 mål i den bedste danske fodboldrække. 17 mål efter den mest scorende udlænding i Superligaens historie - Dame N'Doye. En rekord der godt kan falde i 2020-21 sæsonen, hvis Wilcek kan holde sig fri for skader.

Emil Riis sluttede sidste sæson af med masser af mål og har fortsat i træningskampene op til den nye sæson. Forventningerne til den tidligere Derby County angriber var derfor store inden 2020-21 sæsonen og Riis kom også fremragende fra land som dobbelt målscorer i 3-0 sejren over AC Horsens.

 

ASSISTKONGERNE

Mads Frøkjær-Jensen viste flere prøver på sit talent i sidste sæson, og den 21-årige midtbanespiller kom med to assists og tre skabte chancer flyvende ud af startblokken i sæsonåbneren på Nature Energy Park.

Jacob Schoop er styrmand på Vejle midtbanen og har et skarpt blik for sine holdkammerater. Hans to målgivende afleveringer kastede desværre ingen point af sig i 4-2 nederlaget til AGF på Ceres Park. 

 

CLEAN SHEET

Fire målmand holdt buret rent i 1. spillerunde, men ingen af dem havde en stille dag på kontoret. Den nyindkøbte SønderjyskE keeper Lawrence stod en pragtkamp i 2-0 sejren over FC Midtjylland, og både Thomas Mikkelsen og Jacob Rinne hev flere mirakelredninger op af ærmet i 0-0 kampen på Lyngby Stadion. Randers FC målmand Patrik Carlgren viste sig endnu en gang som sikker sidste skanse hos Kronjyderne med fire redninger på fire forsøg.

Udgivet
15/09/2020