Danish Superliga

Simon Jakobsen skifter til Hobro

Forsvarsspilleren Simon Jakobsen skifter med øjeblikkelig virkning fra Silkeborg IF til Hobro IK på en aftale gældende resten af indeværende sæson

 

En vaskeægte klubmand takker af. 29-årige Simon Jakobsen nåede hele 223 førsteholdskampe for Silkeborg IF inden de sidste brikker for et skifte til Hobro IK faldt på plads søndag. Allerede mandag eftermiddag er den tidligere Silkeborg anfører i truppen til Hobros træningskamp mod AC Horsens. Sportschef Jesper Stüker siger:

"Det er en epoke, der slutter, i og med at Simon har spillet i SIF siden han var helt lille og aldrig repræsenteret andre klubber, Men sportsligt er det det rigtige både for ham og SIF, og jerg er glad for, at der er fundet en fin løsning for ham." 

Jeg er rigtig glad for at skifte Hobro IK, og jeg er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige valg for mig. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, hvor der er nogle værdier, som passer rigtig godt til mig. Derudver kender jeg jo Peter Sørensen rigtig godt, og vi har et rigtig godt forhold til hinanden både menneskeligt og sportsligt." - udtaler Simon Jacobsen selv.

 

Læs mere om skiftet på Hobros hjemmeside: https://bit.ly/2tKlxpz

Udgivet
27/01/2020