Danish Superliga

Rundt om 28. spillerunde

 

AC Horsens - Vejle Boldklub

AC Horsens var foran 3-0 men indskiftede German Onugkha sikrede med et vaskeægte hattrick Vejle Boldklub det ene point og sendte rivalerne Horsens ned i 1. division. 

 

 

 

 AaB - Lyngby Boldklub 

AaB med Lucas Andersen i spidsen var i formiddabelt spillehumør og vandt sikkert 4-0 over Lyngby Boldklub. Det var tredje nederlag på stribe for De Kongeblå og tredje kamp i træk uden scoring. Man skal helt tilbage til april 2012 for at finde seneste Lyngby stime med tre kampe uden mål.  

  

 

 

SønderjyskE - OB

SønderjyskE sikrede med en 2-0 sejr over OB endnu en sæson i 3F Superliga. Sønderjyderne er nu blot ét point efter AaB i kampen om førstepladsen i Kvalifikationsspillet. 

 

 

 

Randers FC - Brøndby IF

Randers FC besejrede Brøndby IF for første gang siden september 2014 (16 kampe). Vito Hammershøy-Mistrati blev dobbelt målscorer for hjemmeholdet og 3F Superliga topscorer Mikael Uhre brændte straffe.

 

 

 

FC Midtjylland - FC Nordsjælland

Pione Sisto scorede på fornemmeste vis i 3-0 sejren over FC Nordsjælland. Det er første gang, at den teknisk stærke kantspiller scorer tre kampe i træk i Danmarks bedste fodboldrække.

 

 

 

F.C. København - AGF

F.C. København scorede to mål på standardsituationer og har nu scoret 21 gange på dødbolde. Flest af alle hold i 3F Superliga.

 

Udgivet
03/05/2021