Danish Superliga

Rundt om 23. spillerunde

 

AC Horsens - OB

OB angriber Issam Jebali har fundet melodien og scorede fynboernes mål til 1-1. Tuneseren har været involveret i Stribernes seneste tre scoringer i 3F Superliga.

 

 

 

FC Nordsjælland - AGF

FC Nordsjælland stillede til kamp mod AGF med den yngste startopstilling i Superligaens historie. 20 år og 20 dage i gennemsnit. For tredje kamp i træk fik 16-årige Andreas Schjelderup en nøglerolle, da han med en fin assist var manden bag Kamaldeen Sulemanas 1-0 scoring. FC Nordsjælland kometen har været direkte involveret i fire scoringer i sine sidste tre kampe.

  

 

 

AaB - SønderjyskE

Pierre Kanstrup scorede sin karrieres sjette Superliga selvmål, da AaB tog den sjette sejr i de seneste otte indbyrdes opgør mod SønderjyskE.  

 

 

 

F.C. København - Randers FC

Kamil Wilczek fik chancen fra start for første gang i foråret, og den polske målræv takkede Jess Thorup for tilliden og sparkede F.C. København mod sejr. Ingen nem opgave mod et stærkt defensivt Randers FC mandskab, der i 2020-21 sæsonen ikke en eneste gang har tabt med mere end ét mål mod de fem hold, de står over for i Mesterskabsspillet.

 

 

 

FC Midtjylland - Brøndby IF

Syvende gang var lykkens gang. Sory Kaba brød forbandelsen og scorede for første gang mod Brøndby IF. En scoring der sendte midtjyderne forbi netop Brøndby og op på førstepladsen i 3F Superliga. 

 

 

 

Lyngby Boldklub - Vejle Boldklub

Bundgyseren mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub på Lyngby Stadion endte med en pointdeling. Man skal helt tilbage til 1999 for at finde den seneste Lyngby sejr over Vejle i landets bedste fodboldrække.

 

Udgivet
06/04/2021