Danish Superliga

Rundt om 17. spillerunde

 

AaB - FC Midtjylland (0-2)

FC Midtjylland angriber Sory Kaba fik sin første kamp fra start i foråret mod AaB. Det fejrede den fysisk stærke forward med en smuk scoring til 1-0 i Aalborg.

 

 

 

AC Horsens - OB (0-0)

AC Horsens keeper Matej Delac holdt buret rent for første gang i sæsonen i søndagens opgør mod OB. AC Horsens møder i næste spillerunde Vejle Boldklub, der er det eneste hold, de har besejret i 2020-21 sæsonen.

  

 

 

Randers FC - FC Nordsjælland (1-1)

Det lykkedes ikke Randers FC at holde 1-0 føringen hjem mod FC Nordsjælland, men kronjyderne er med en målscore på 26-15 stadig det hold i ligaen, der har lukket færrest mål ind i de første 17 spillerunder.

 

 

 

AGF - SønderjyskE (2-0)

Kamil Grabara holdt buret rent for femte kamp i træk, og topscorer Patrick Mortensen fik brudt sin måltørke på fem ligakampe uden scoring i 2-0 sejren over SønderjyskE.

 

 

 

Brøndby IF - Vejle Boldklub (2-1)

Brøndby IF vandt deres Superliga-kamp nr. 1000 i en kamp, hvor Vejle Boldklubs angrebskomet Wahid Faghir blev den yngste spiller nogensinde til at score fem mål Superligaen.

 

 

 

Lyngby Boldklub - F.C. København (2-2)

F.C. København var foran både 1-0 og 2-1, men Mathias Hebo sikrede med to scoringer Lyngby det ene point.

 

 

 

Stilling efter 17. spillerunde

Brøndby IF og FC Midtjylland fortsætter parløbet i toppen. AGF vandt 2-0 over SønderjyskE og er lige efter. F.C. København på fjerdepladsen tabte med 2-2 i Lyngby et skridt i topstriden. Blot ni point adskiller Randers FC på femtepladsen og FC Nordsjælland på tiendepladsen. I bunden er Lyngby Boldklub og AC Horsens stadig langt efter med 10 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

 

Udgivet
22/02/2021