Danish Superliga

Overblik over spillerunde 17

Alt du bør vide inden spillerunde 17 sparkes i gang fredag aften 

Randers FC - SønderjyskE

1) To hold med selvtillid. Både Randers FC og SønderjyskE har skuffet i starten af denne sæson, men har begge vundet de seneste to kampe i Alka Superliga. 

2) En kamp der godt kunne ende uafgjort. Hele syv af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Randers FC og Sønderjyske er endt med en pointdeling.

3) Christian Greko Jakobsen er i god form. Randers FC skal holde et ekstra vågent øje med Greko, som har haft en rigtig fin sæson med 4 mål og 6 assist i 14 kampe.

 

FC Helsingør - AaB

1) FC Helsingør har styr på de jyske hold. Alle fire FC Helsingør sejre er kommet mod jyske modstandere - tre af dem på eget græs i Helsingør.

2) FC Helsingør spiller aldrig uafgjort. 4 sejre og 12 nederlag er det blevet til for oprykkerne i denne sæson. AaB har dog krydset hele 7 gange i denne sæson, så måske der alligevel lurer en pointdeling lørdag.

3) Seneste indbyrdes opgør endte 1-0 til nordjyderne på mål af Jannik Pohl. Den lynhurtige angriber har ikke scoret siden, men måske han kan gentage kunststykket og komme tilbage på målsporet.

 

FC Nordsjælland - AC Horsens

1) FC Nordsjælland har et godt tag på AC Horsens. 6 sejre og 4 uafgjorte er det blevet til i de seneste 10 indbyrdes opgør i Alka Superliga. 

2) AC Horsens er bedst i 1. halvleg og FC Nordsjælland i 2. halvleg. Horsens har scoret 13 af sæsonens 22 mål i 1. halvleg, mens FCN har scoret hele 28 af sæsonens 39 mål i 2. halvleg. 

3) FC Nordsjælland forventes at være mest på bolden. AC Horsens har ligaens laveste boldbesiddelsesprocent (41%), mens FC Nordsjælland har den næsthøjeste (56%)

 

OB - Hobro IK

1) OB varmer bolden mest af alle. Fynboerne er det hold med flest boldberøringer pr. kamp. Dette er dog ikke ensbetydende med mål, da Hobro har scoret 24 gange i sæsonen mod OB's blot 15.

2) Pål Kirkevold er Alka Superligas er ekstremt effektiv foran mål. Nordmanden har scoret et mål hvert 110. minut spillet i sæsonens første 16 kampe.

3) Det er to hold ligger tæt og kæmper indædt om en plads i Mesterskabsslutspillet. Det vil man kunne mærke på intensiteten og nerven i kampen. 

 

F.C. København - Lyngby Boldklub

1) F.C. København tabte den seneste kamp mod Lyngby på udebane, men hjemme har man et godt tag på 'De Kongeblå'. De seneste tre hjemmekampe mod Lyngby er alle endt med overbevisende sejre på 3-0.

2) Mayron George har fundet målformen. Lyngbys angriber fra Costa Rica har scoret 6 mål i sine sidste 6 kampe.

3) Andrija Pavlovic bliver vigtig for FCK. Med Santander (skade) og Sotiriou (karantæne) ude, skal Pavlovic score målene for løverne. Netop Lyngby har serberen gode erfaringer med. Han scorede nemlig hattrick sidst de to hold mødtes i Telia Parken.

 

Silkeborg IF - Brøndby IF

1) Brøndby er brandvarme. Brøndby har vundet syv kampe i træk og har sat jagten ind på deres egen all-time rekord på 12 sejre i streg.

2) Silkeborg IF er stærke hjemme. Mens det halter på udebane, har Silkeborg IF hentet 13 af 21 mulige point på JYSK Park.

3) Brøndby har knækket Silkeborg koden. Alka Superligas førerhold har vundet 9 af de seneste 10 indbyrdes opgør, og de seneste to besøg i Silkeborg er endt med udesejre på 2-0.

 

FC Midtjylland - AGF

1) FC Midtjylland er sæsonens stærkeste hjemmehold. 7 sejre og én uafgjort er det blevet til for Ulvene.

2) Mustapha Bundu blev dagens helt, da han med to scoringer mod Silkeborg sikrede AGF en vigtig 3-1 sejr. Bundu har scoret tre mål som indskifter i denne sæson, hvilket kun Lasse Vigen fra Brøndby kan matche.

3) David Nielsen kan godt lide at spille mod FC Midtjylland. David Nielsen og Lyngby sikrede med en 3-0 sejr på MCH Arena bronzemedaljerne i sidste sæson, og den karismatiske AGF træner har aldrig tabt til FCM. 

 

 

 

 

 

 

Udgivet
24/11/2017