Danish Superliga

Overblik over runde 27

 

Silkeborg IF – FC Helsingør

Silkeborg ligger på nuværende tidspunkt på 3 pladsen i deres gruppe med et færre point end Hobro og AGF. De har hårdt brug for 3 point for at kunne gøre sig gældende til de to øverste pladser i gruppen. Sidste gang de to mandskaber mødte hinanden på JYSK Park sejrede hjemmeholdet 4-1.

FC Helsingør har 9 point op til AGF som ligger på den vigtige 2. plads. Christian Lønstrups tropper skal satse alt på en sejr i det jyske for at kunne rykke nærmere, hvor det er sjovt.

Kampens profil: Vladimir Rodic har potentiale til at blive en populær mand på JYSK Park i lørdagens opgør, da han har fundet målnæsen frem og nettet i de tre sidste kampe for Silkeborg IF.  

 

Hobro IK – AGF

Søndags første kamp er braget mellem Hobro IK og AGF, som skal kæmpe om 1. pladsen i pulje 1. Det plejer at være nogle tætte opgør mellem de to mandskaber. De tre sidste opgør er endt med to sejrer til AGF og en pointdeling. En sejr til Hobro vil betyde at de formentlig har 4 point ned til 2. pladsen i puljen.

Det lader til at AGF er blevet defensivt mere stabile, da de i foråret kun har lukket 3 mål ind. Sidst Hobro gæstede AGF blev Tobias Sana matchvinder med et flot langskudsmål. Kan Sana afgøre det igen på DS Arena?

Kampens profil: I både runde 25 og 26 fremgik Jens Stage på Betfair rundens hold. Med en god præstation i kampen mod Hobro kan han lave hattrick på denne front.

 

Randers FC – Lyngby Boldklub

Randers FC fremstår som favorit i denne kamp, da de kongeblå fra Lyngby ikke har taget point fra kronjyderne de seneste 10 opgør.  

Det bliver lidt af et bundgys i pulje 2, hvor begge hold vil gøre alt for at komme nærmere de to øverste pladser i puljen.

Kampens profil: Bashkim Kadrii nettede tre gange i seneste kamp mod OB. Kadrii er Randers FC’s topscorer med 5 mål. Den rutinerede spiller bliver vigtig for hjemmeholdet i jagten på 3 point.

 

OB – SønderjyskE

Det er toppen af pulje 2 der skal møde hinanden på EWII PARK mandag. Begge hold ligger inden opgøret med 31 point og med 10 point ned til Lyngby på 3. pladsen. Det ser derfor ud til at det er OB og SønderjyskE der skal kæmpe om 1. pladsen i pulje 2.

Historisk set har SønderjyskE et godt tag på OB, da de har vundet 7 ud af de 10 seneste opgør.

Kampens profil: Troels Kløve skiftede i vinterens transfervindue fra SønderjyskE til OB. Tror du kan kan være med til at drille hans tidligere holdkammerater?

 

F.C. København – FC Nordsjælland

Tigerne fra FC Nordsjælland gæster løverne fra F.C. København i Telia Parken. Det bliver formentlig et brag imellem de to mandskaber da FCK puster FCN i nakken på 3. pladsen. Det kan blive en yderst spændende 6 points kamp i Telia Parken.  

I sæsonens tidligere kampe var det FC Nordsjælland der trak det længste strå med to overbevisende sejre på 1-3 i Telia Parken og 3-0 på Right To Dream Park.

Kampens profil: Federico Santander er for alvor kommet i gang efter en længere skades periode. Santander har formået at score de seneste tre opgør for løverne. Kan han igen blive kampafgørende?

 

AAB – Brøndby IF

Det har været et stærkt forår for både AaB og Brøndby, som indtil videre er ubesejret. Sidst de to tropper mødtes blev det til en pointdeling i Aalborg. De tørner sammen mandag kl. 18:00 igen i Aalborg, hvor begge hold har meget at bevise.

 

AC Horsens – FC Midtjylland

FC Midtjylland har stærkt brug for 3 point når de gæster CASA ARENA i Horsens for at forsætte guldkampen med Brøndby IF. De to hold ligger på nuværende tidspunkt med 60 point og kæmper om den eftertragtede 1. plads i mesterskabsspillet.

Den Gule Fare har ry for at svære at spille mod på hjemmebane og for at drille topholdene, men statistikmæssigt ser det ud til at ulvene fra FC Midtjylland har en fordel, da de har vundet 8 ud af de seneste 10 opgør.

Kampens profil: Mads Thychosen spillede i AC Horsens i efteråret, hvor han var lejet ud fra FC Midtjylland. Han kan godt vise sig at blive en vigtig brik for FC Midtjylland, hvor navnlig FC Midtjylland jagter vigtige point i topstriden.

Udgivet
31/03/2018