Danish Superliga

Optakt: OB - Vejle Boldklub

 

Karantæner

OB: Ingen

Vejle Boldklub: Ingen

 

Head to Head

OB og Vejle Boldklub er tørnet sammen 27 gange i Superliga-regi. Her har OB vundet 15 og Vejle Boldklub vundet 7, mens de resterende 5 opgør er endt uafgjort. 

OB går ind til søndagens opgør som klare favoritter. Fynboerne er ubesejret i deres sidste 14 kampe mod Vejle Boldklub og har trukket sig sejrrigt ud af de seneste otte indbyrdes opgør. 

 

 

 

Stimer

OB er kommet på måltavlen i deres seneste ni hjemmekampe, mens Vejle Boldklub har scoret i deres sidste tre udekampe. Vi forventer derfor mål i begge ender søndag eftermiddag i Odense. 

 

 

Vidste du...

at Vejle Boldklub har lukket fire mål ind i sæsonens første to udekampe. Sidst de rødblusede fra Nørreskoven indkasserede fire scoringer i tre udekampe i træk ligger helt tilbage i November 2001.  

 

 

Kampens Profil

Issam Jebali havde en svær første sæson i 3F Superliga, men den tunesiske angriber er kommet flyvende ud af startblokken i 2020-21 sæsonen. Forwarden har allerede noteret sig for fire scoringer i sæsonens første tre kampe. Ét mål mere end han scorede i 24 kampe i 2019-20. Jebali har været fynboernes største profil i sæsonstarten og er sammen med Patrick Mortensen og Kamil Wilcek nomineret til Månedens Spiller i september.

 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
01/10/2020