Danish Superliga

Optakt: Lyngby Boldklub - SønderjyskE

 

Karantæner

Lyngby Boldklub: Ingen

SønderjyskE: Ingen

 

Head to Head

Lyngby Boldklub og SønderjyskE har mødt hinanden 21 gange i Superliga-regi. Her har de to hold trukket sig sejrrigt ud af otte opgør hver og spillet de resterende fem uafgjort. 

Ikke meget taler for sæsonens første sejr til hjemmeholdet. Lyngby Boldklub har nemlig ikke vundet de seneste otte gange, de har stået over for netop SønderjyskE. Et uafgjort resultat er på papiret et bedre bud, da Christian Nielsens tropper har hentet ét point i hver af de seneste tre kampe på Lyngby Stadion.

 

 

Stimer

Lyngby Boldklub har blot scoret ét mål i sæsonens første tre spillerunder, men måske 'De Kongeblå' får hul på bylden søndag mod SønderjyskE, der lukkede fire scoringer ind i sidste udekamp mod Vejle Boldklub. Pokalvinderne har ikke holdt buret rent i deres seneste 13 kampe på fremmed græs.

 

 

Vidste du...

at Lyngby Boldklub er et af blot to hold med én sejr i 3F Superliga i kalenderåret 2020 (1 sejr | 4 uafgjorte | 10 nederlag). Det andet hold er oprykkerne fra Vejle Boldklub (1 sejr | 1 uafgjort | 1 nederlag). 

 

Kampens Profil

'Super Sub' Haji Wright har scoret tre gange på blot 68 minutter i indeværende sæson. Alle tre scoringer er sat ind efter den amerikanske angriber er kommet ind fra bænken. I kalenderåret 2020 har Wright scoret flere gange som indskifter i 3F Superliga end nogen anden spiller i ligaen.

 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
01/10/2020