Danish Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - Lyngby Boldklub

 

Karantæner

FC Nordsjælland: Ingen

Lyngby Boldklub: Ingen

 

Head to Head

FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub har braget sammen 17 gange i Superliga-regi, og de to nordsjællandske rivaler har vundet seks kampe hver. De resterende fem møder er endt uafgjort.

De sidste tre indbyrdes opgør er endt med en pointdeling, så det er overvejende sandsynligt, at de kombattanter forlader banen med et point hver efter de to gange 45 minutter på Right to Dream Park mandag aften. 

 

 

Vidste du...

at Lyngby Boldklub ikke har fået modstandernes netmasker til at blafre i 202-21 sæsonen. Man skal hele otte år tilbage for at finde den seneste Lyngby stime med tre kampe uden scoring i landets bedste række (April 2012). 

 

 

Kampen i Kampen

FC Nordsjællands erfarne målmand Nicolai Larsen skiftede til franske Guingamp i sommerpausen, og arvtageren i buret er den blot 22-årige Peter Vindahl-Jensen. Den unge målmand har dog allerede disket op med flere redninger af højeste kaliber og Tigrene ser stærkt besat ud på målmandsposten.

I den anden ende af aldersskalaen har vi 37-årige Thomas Mikkelsen, der vogter buret hos Lyngby Boldklub. Den rutinerede keeper har været helt forrygende i de to første spillerunder og har allerede lavet 12 redninger og blot lukket et enkelt mål ind. Det er flere redninger ind nogen anden målmand efter de to første spillerunder.

 

 

Kampens Profil

Mikkel Rygaard var med til at vinde bronzemedaljer for 'De Kongeblå' i 2016-17 sæsonen, men den elegante midtbanespiller med det fantastiske venstreben tørner nu ud for rivalerne FC Nordsjælland. Mikkel Ryggard har været stærkt spillende i de første to spillerunder og krydret de gode præstationer med både mål og assist, og scorede sidste gang de to hold mødtes på Right to Dream Park et fremragende mål direkte på frispark.

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
28/09/2020