Danish Superliga

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

 

Karantæner

FC Midtjylland: Ingen

Randers FC: Ingen

 

Head to Head

FC Midtjylland og Randers FC har mødt hinanden 38 gange i Superlig-regi. Her har midtjyderne været klart stærkest og hentet 27 sejre. Randers FC har blot vundet de fire og de syv resterende møder er endt uafgjort. 

FC Midtjylland har vundet 17 af de seneste 19 indbyrdes opgør mod Randers FC, og man skal helt tilbage til oktober 2012 for at finde seneste sejr til kronjyderne. De danske mestre går derfor ind til lørdagens kamp som klare favoritter.

FC Midtjylland (37) og Randers FC (41) er de to hold, der har noteret sig for flest skud i sæsonens to første spillerunder, og i de seneste 28 møder er der scoret minimum to mål. Det dufter derfor af en underholdende kamp på MCH Arena.

 

 

 

Vidste du...

at de seneste 10 mål Randers FC har scoret i 3F Superliga alle er faldet i den sidste halve time. 

 

Kampen i Kampen

Erik Sviatchenko er generalen i FC Midtjyllands forsvar og udgør sammen med Alexander Scholz en af ligaens absolut stærkeste stopperpar. Rent defensivt er han dygtig både ved jorden og i luften, og udgør offensivt en markant trussel på standardsituationer. I 2019-20 sæsonen scorede han ikke færre end seks gange og noterede sig for to assists. 

Lørdag står han over for formstærke Emil Riis Jakobsen, der indtager andenpladsen på topscorerlisten. Randers angriberen er fysisk stærk og lynhurtig. Riis ramte den højeste topfart i 2020-21 sæsonen, da han i premieren mod AC Horsens tog en sprint med 35.1 km/timen. En spændende kamp i kampen venter.

 

 

Kampens profil

Pione Sisto har fået en fremragende start på 2020-21 sæsonen, hvor han i sidste spillerunde blev matchvinder mod Lyngby Boldklub. Sisto har gode erfaringer mod Randers FC, som han har scoret mod tre gange i ni kampe. Kun mod FC Nordsjælland har den driblestærke kantspiller noteret sig for flere scoringer (5).  

 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
24/09/2020