Danish Superliga

Optakt: FC Midtjylland - OB

 

Karantæner

FC Midtjylland: Ingen

OB: Issam Jebali

 

Head to Head

FC Midtjylland og OB har mødt hinanden 58 gange i Superlig-regi. Her har midtjyderne været stærkest og hentet 28 sejre. Fynboerne har vundet 19 og 11 møder er endt uafgjort. 

FC Midtjylland går ind til opgøret i Herning som favoritter. De danske mestre har vundet 11 af de seneste 16 indbyrdes opgør. Siden de tabte to hjemmekampe i træk mod OB i sæsonen 2005-06 har FC Midtjylland blot tabt to af deres seneste 19 kampe mod OB på MCH Arena (13 sejre | 4 uafgjort | 2 nederlag).

 

 

 

 

Stimer

FC Midtjylland er kommet på måltavlen i deres seneste seks hjemmekampe, mens OB har fået modstandernes netmasker til at blafre i deres seneste seks udekampe. Det dufter derfor af mål lørdag eftermiddag på MCH Arena.

.

 

Vidste du...

at FC Midtjylland  og Lyngby Boldklub er de eneste hold i ligaen, som ikke har en spiller, der har scoret mere end én gang i sæsonen. 

 

 

Kampens profil

Anders Dreyer leverede et fantastisk indhop i Champions League Playoff returopgøret mod Slavia Prag, og den tidligere Esbjerg spiller både scorede og noterede sig for en assist i 4. spillerunde. Det bliver interessant at se om den stærke kantspiller kommer lige så stærkt ud fra landskampspausen, som han gik ind til den.

 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
14/10/2020