Danish Superliga

Optakt: F.C. København - FC Nordsjælland

 

Karantæner

F.C. København: Ingen

FC Nordsjælland: Ingen

 

Head to Head

F.C. København og FC Nordsjælland har mødt hinanden 58 gange i Superliga-regi. Her har F.C. København været bedst og hentet hele 35 sejre. FC Nordsjælland har vundet 10 og 13 opgør er endt uafgjort.

F.C. København har fået en skuffende start på sæsonen med et point i tre ligakampe og exit i Europa, men sølvvinderne er favoritter på søndag. De spiller på hjemmebane og er ubesejret i ni af deres sidste 10 opgør mod FC Nordsjælland. I de seneste syv møder er begge hold kommet på måltavlen, så der kan næsten udstedes målgaranti i Parken søndag aften. 

 

 

Stimer

F.C. København har scoret i deres seneste tre ligakampe i Parken, og FC Nordsjælland har indkasseret mål i deres seneste fem udekampe, så der er gode chancer for, at hjemmeholdet får netmaskerne bag Peter Vindahl Jensen til at blafre i 4. spillerunde

 

 

Vidste du...

at F.C. København allerede har smidt otte point i deres første tre kampe i 2020-21 sæsonen. Det er lige så mange som i deres første 11 kampe i sidste sæson.

 

 

Kampens Profil

Martin Frese har været stærkt spillende i de første spillerunder i 2020-21 sæsonen. FC Nordsjællands venstre back kommer godt med frem og har et veludviklet blik for sine medspillere. Han skabte ikke færre end seks chancer i den seneste kamp mod Lyngby Boldklub. Det højeste antal skabte chancer af en FC Nordsjælland spiller, siden Mikkel Damsgaard leverede en brandkamp mod OB i November 2018. Skal Løverne have alle tre point ud af opgøret mod Tigrene søndag aften, skal de have bremset den dynamiske duo Frese og Kamaldeen i FC Nordsjællands venstre side.

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
01/10/2020