Danish Superliga

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

 

Karantæner

Brøndby IF: Ingen

AC Horsens: Bjarke Jacobsen

 

Head to Head

31 gange har Brøndby IF og AC Horsens tørnet sammen i Superliga-regi. Her har Brøndby vundet 13 og AC Horsens vundet 11. De resterende syv møder er endt meden  pointdeling. Brøndby er ligaens førerhold og går derfor ind til opgøret som favoritter, men AC Horsens er faktisk gået sejrrigt ud af tre af holdenes sidste fire møder.

Brøndby har scoret i de to holds seneste 13 indbyrdes opgør. Deres næstlængste igangværende stime med scoring mod en modstander i 3F Superliga kun overgået af stimen mod FC Nordsjælland (21). Det er derfor svært at forestille sig, at Niels Frederiksens tropper ikke kommer på måltavlen søndag eftermiddag på Brøndby Stadion. AC Horsens har indkasseret alle sæsonens fire scoringer efter pausen, hvor Brøndby har scoret fire af deres fem mål, så der kunne meget vel falde en Brøndby scoring efter pauseteen.

 

 

 

Vidste du...

at Brøndby har vundet deres første to kampe for første gang siden 2016-17 sæsonen. Vinder de blå/gule søndag vil det være første gang i 15 år, at de starter sæsonen ud med tre sejre på stribe. 

 

Kampen i Kampen

Jesper Lindstrøm startede på bænken i 1. spillerunde, men leverede et flot indhop mod FC Nordsjælland og blev belønnet med en startplads i Københavner-derbyet mod F.C. København, hvor han scorede det udlignende mål til 1-1. Lindstrøm spillede de fleste kampe i sidste sæson som kantspiller og angriber, men er blevet flyttet ind mere centralt, hvor hans dynamik, fart og gode sparketeknik virkelig kommer til sin ret.  

Udeholdets færøske midtbanespiller Hallur Hansson leverer varen mod Brøndby. Midtbanedynamoen har scoret fire mål i hans seneste tre kampe mod Brøndby. Hansson har scoret 13 mål i sine sidste to sæsoner for AC Horsens, men jagter stadig sin første sæsontræffer. Måske det kommer mod yndlingsmodstanderen Brøndby. 

 

 

Kampens Profil

Mikael Uhre har haft svært ved at bide sig fast i startopstilling i sine første to sæsoner på Vestegnen, men den hurtige forward ser ud til endelig at have fundet sig tilrette i Brøndbys 3-5-2 systemet.  Den tidligere SønderjyskE spiller været involveret i syv mål i sine sidste syv ligakampe (5 mål, 2 assists). Uhre blev matchvinder i Parken med sin scoring i tillægstiden, så han må gå ind til opgøret mod AC Horsens sprængfyldt med selvtillid og optimisme. 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
25/09/2020