Danish Superliga

Optakt: AC Horsens - Randers FC

 

Karantæner

AC Horsens: Ingen

Randers FC: Ingen

 

Head to Head

AC Horsens og Randers FC har braget sammen 27 gange i 3F Superliga-regi. Her står det helt lige med ni sejre til hver og ni pointdelinger. På Casa Arena i Horsens har 'Den Gule Fare' været bedst og kun tabt ét af de 14 indbyrdes opgør. 

Af de to holds sidste fire møder i Horsens er tre endt uafgjort, og det er langt fra udelukket, at det også bliver udfaldet af søndagens jyske opgør på Casa Arena. Et resultat begge hold nok vil være fint tilfredse med.

 

Vidste du...

At Bo Henriksen efter seks år ved roret i AC Horsens er blevet erstattet med Jonas Dal, der kommer fra FC Fredericia. Den entusiastiske Henriksen vil dog stadig være med, når 3F Superliga fløjtes op denne weekend. Han er nemlig ny ekspert på TV3 Sport. 

 

 

Kampen i Kampen

Hallur Hansson er vigtig spiller hos AC Horsens og den færøske landsholdsspiller viste sit værd i foråret, hvor han scorede hele fem gange. To af dem sat ind mod søndagens modstander fra Randers FC. Hansson er fremragende til at komme med i feltet, så skal Randers FC keeper Patrik Carlgren starte sæsonen ud med et rent bur, skal hans holdkammerater huske at dække færdigt, når Horsens nummer 10 kommer i sine sene løb ind i straffesparksfeltet.

Den eneste midtbanespiller der har været lige så flittigt scorende i kalenderåret 2020 i 3F Superliga er Randers midtbanedirigent Vito Hammershøy-Mistrati. Den skudstærke midtbanespiller er fremragende til at sætte sine medspillere op, og er kronjydernes nøgle til at få dirket AC Horsens stærke defensiv op.    

 

 

Kampens Profil

Emil Riis sluttede 2019-20 sæsonen rigtig godt af med fem scoringer i sine sidste ni optrædener, og den 22-årige angriber har set knivskarp ud i træningskampene, hvor han har scoret masser af mål og med U21-landsholdet, hvor han kom på tavlen i kampen mod Ukraine. Forventningerne til den tidligere Derby County angriber er derfor store før 2020-21 sæsonen, hvor han ligner Randers FC klare førsteangriber.

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
11/09/2020