Danish Superliga

Optakt: AC Horsens - FC Midtjylland

 

Karantæner

AC Horsens: Ingen

FC Midtjylland: Ingen

 

Head to Head

AC Horsens og FC Midtjylland har mødt hinanden 31 gange i Superliga-regi. Her har FC Midtjylland været klart stærkest og vundet de 22. Blot fire gange er 'Den Gule Fare' gået sejrrigt fra banen efter et møde med Ulvene, mens de resterende fem opgør er endt uafgjort. 

FC Midtjylland går ind til opgøret mod AC Horsens som spillerundens største favoritter. Midtjyderne har vundet 11 af de seneste 12 indbyrdes opgør og har vundet samtlige møder på CASA Arena.

 

 

 

Stimer

AC Horsens har indkasseret mål i deres seneste tre hjemmekampe og FC Midtjylland indkasseret mål i deres seneste tre udekampe. Det dufter af mål på CASA Arena.

 

Vidste du...

at AC Horsens har tabt deres første tre kampe i en Superliga-sæson for første gang i klubbens historie. De har indkasseret ligeså mange nederlag i 2020/21 sæsonen, som de gjorde i de sidste 15 spillerunder i sidste sæson. 

 

 

Kampens Profil

Bozhidar Kraev er kommet tilbage fra lejeophold i portugisiske Gil Vicente, og den bulgarske landsholdspiller har været et friskt pust hos midtjyderne. Midtbanespilleren blev matchvinder i sidste spillerunde og leverede et flot indhop i Champions League triumfen, så formstærke Kraev må bejle kraftigt til en plads i Brian Priskes start 11'er i Horsens. 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
01/10/2020