Danish Superliga

Optakt: AaB - AGF

 

Karantæner

AaB: Ingen

AGF: Sebastian Hausner

 

Head to Head

Hele 86 gange har AaB og AGF braget sammen i 'Den Jyske Klassiker' i Superliga-regi. Her har AaB vundet 38 og AGF vundet 28. De resterende 20 møder er endt med et point til hvert hold. 

David Nielsens tropper er kommet stærkt fra land i sæsonen med syv point, mens nordjyderne har hentet beskedne fire point, og udeholdet må tage favoritværdigheden på deres skuldre søndag eftermiddag. Der venter dog en vanskelig kamp for århusianerne, der har haft svært ved at finde melodien i Aalborg. AGF har blot vundet ét af de seneste ni indbyrdes opgør mod AaB på Aalborg Portland Park.   

 

 

 

Stimer

Der er scoret under 1.5 mål i AaB's sidste tre hjemmekampe og under 2.5 mål i AGF's seneste to udekampe, så der venter næppe et målorgie i Aalborg.

 

 

Vidste du...

at kun Randers FC (6.0) har højere Expected Goals end AaB i 2020-21 sæsonen. Nordjyderne har dog kun formået at omsætte de 5.4 xGoals til to scoringer. 

 

Kampens Profil

Patrick Mortensen er brandvarm i øjeblikket og har scoret i sine seneste fire ligakampe. Får han netmaskerne til at blafre igen søndag, bliver han den første AGF-spiller, der scorer fem kampe i træk siden oktober 2012, hvor Aron Jóhannsson lynede seks kampe i streg.

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
01/10/2020