Danish Superliga

Nedtakt: 2. spillerunde

 

FC Midtjylland - Lyngby Boldklub (1-0)

Pione Sisto blev med sin 1-0 scoring matchvinder i hjemmekampen mod Lyngby Boldklub. Dermed fik den hjemvendte kantspiller stoppet sin stime på 20 FC Midtjylland starter uden scoring.

 

 

 

F.C. København - Brøndby IF (1-2)

Brøndby IF er 3F Superligas comeback-konger. Hjemmeholdet F.C. København startede kampen bedst men de blå/gule fra Vestegnen vendte for anden uge i træk et truende nederlag til sejr.

  

 

 

OB - FC Nordsjælland (1-1)

Issam Jebali har fået en fremragende start på 2020-21 sæsonen. For anden spillerunde i træk var den tunesiske skarpretter den spiller der kom frem til flest afslutninger. I modsætning til 1. spillerunde lykkedes det dog ikke Jebali at komme på måltavlen. 

 

 

 

Randers FC - AGF (1-1)

For 13. indbyrdes opgør i træk lykkedes det ikke sidste sæsons bronzevindere AGF at besejre ærkerivalerne Randers FC. Man skal mere end fem år tilbage for at finde seneste AGF sejr over kronjyderne. 

 

 

 

Vejle Boldklub - SønderjyskE (4-1)

For tredje gang i træk endte duellen mellem Vejle Boldklub og SønderjyskE. Arbnor Mucolli som tidligere på ugen blev kåret som sidste sæsonens bedste spiller i 1. division var kampens oplevelse og kronede en stærk præstation med to scoringer. 

 

 

 

AaB - AC Horsens (1-0)

AaB er efter mandagens opgør mod AC Horsens stadig ubesejret. Iær defensivt har nordjyderne set stærke ud og Jacob Rinne er den eneste målmand i ligaen med to clean sheets i de to første spillerunder.

 

 

 

Stilling efter 2. spillerunde

Brøndby er eneste hold med maksimumpoint efter sæsonens første to spillerunder, mens F.C. København og AC Horsens stadig jagter sæsonens første point. 

Udgivet
22/09/2020