Danish Superliga

Nedtakt: 1. Spillerunde

SønderjyskE - FC Midtjylland (2-0)

Alexander Bah scorede kampens første mål, da SønderjyskE i Haderslev vandt 2-0 over de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. Den eksplosive wingback stod også stærkt rent defensivt og var den spiller i 1. spillerunde med flest vundne tacklinger og næstflest vundne dueller langs jorden. 

 

 

Lyngby Boldklub - AaB (0-0)

Tim Prica blev hentet til det AaB i sommerens transfervindue fra Malmö FF, og den 18-årige søn af klublegenden Rade Prica fik et mareridt af en debut mod Lyngby Boldklub. Den svenske angriber nåede blot at få 13 minutter på banen, inden han blev vist ud og blev den 14. spiller, der udvises i sin Superliga-debut.

 

 

AC Horsens - Randers FC (0-3)

I denne sæson er VAR blevet implementeret i 3F Superliga, og på Casa Arena i Horsens fik man set systemet i aktion, da Bjarke Jakobsens hårde frispark i det 78. minut på Alhaji Kamara, der først var blevet takseret til et gult kort blev vekslet til et rødt kort. 

 

 

Brøndby IF - FC Nordsjælland (3-2)

Brøndby IF stod for rundens comeback, da de vendte 0-2 til en 3-2 sejr mod FC Nordsjælland. Den norske stopper Sigurd Rosted blev dagens helt på Brøndby Stadion med sin matchvindende scoring dybt inde i tillægstiden.

 

 

 

OB - F.C. København (3-2)

OB angriber Issam Jebali var flyvende i sejren over F.C. København. Med seks afslutninger var tuneseren den spiller i 1. spillerunde mest flest afslutninger af alle. To af dem strøg ind i netmaskerne bag Kalle Johnsson.   

 

 

AGF - Vejle Boldklub (4-2)

AGF vandt et underholdende og målrigt jysk opgør på Ceres Park over oprykkerne fra Vejle Boldklub. Aldrig før har århusianerne scoret fire mål i sæsonpremieren i Superliga-regi. 

 

 

Stilling efter 1. spillerunde

Udgivet
15/09/2020