Danish Superliga

Mesterskabsspil: FC Nordsjælland - AaB

 

Stilling før 33. spillerunde

FC Nordsjælland indtager sjettepladsen og AaB femtepladsen i Mesterskabsspillet før søndagens kampe. FC Nordsjælland går ind til kampen efter en 4-0 lussing på Brøndby Stadion, mens AaB kommer med masser af selvtillid efter 1-0 sejren over AGF i 'Den Jyske Klassiker'. 

 

 

Head to Head

Selvom FC Nordsjælland har tabt deres seneste tre kampe og AaB vundet deres seneste tre, er Tigrene svage favoritter i søndagens opgør. Hjemmeholdet har vundet alle sæsonens tre indbyrdes opgør. Især offensivt har FC Nordsjælland været fremragende og scoret ni gange. Siden 2011/12 sæsonen har de kun scoret flere mål i en sæson mod tre modstandere. Det var mod Silkeborg IF i 2012/13 (11 mål), mod SønderjyskE i 2016/17 (10 mål) og mod AC Horsens i 2017/18 (12 mål).

 

 

Vidste du...

at FC Nordsjælland har tabt deres sidste tre kampe i 3F Superliga? Man skal næsten fire år tilbage til august 2016 for at finde den sidste stime på fire FC Nordsjælland liganederlag i streg.

 

 

AaB derimod har vundet deres sidste tre ligakampe mod AGF (2) og Brøndby IF. Henter Nordjyderne deres fjerde sejr i streg vil det være første gang siden december 2015 (5 sejre). 

 

 

Kampens Profil

Frederik Børsting har scoret i sine seneste to kampe og er nu oppe på fire sæsontræffere og tre assists i 2019/20 sæsonen. Den fysisk stærke offensivspiller har aldrig før været involveret i mere end seks scoringer i en sæson, så Børsting er fuld af selvtillid og vil være opsat på at bygge videre på den fine sæson.   

 

Topscorere

FC Nordsjællands Mohammed Kudus har været involveret i tre mål i sine sidste to 3F Superliga-kampe mod AaB (2 mål | 1 assist). Den eksplosive midtbanespiller var ude af FC Nordsjælland truppen, og sidder Kudus ude igen på søndag, må holdkammerat Mikkel Damsgaard - der har været en af sæsonens åbenbaringer - forventes at få en endnu større offensiv rolle mod nordjyderne. Så hold et vågent øje på Damsgaard på Right to Dream Park.  

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
10/07/2020