Danish Superliga

Mesterskabsspil: FC Midtjylland - FC Nordsjælland

 

Stilling før 34. spillerunde

FC Midtjylland sikrede Danmarksmesterskabet i 32. spillerunde, mens FC Nordsjælland skal forsøge at indhente AaB og Brøndby IF i tabellen. Ingen af holdene har meget at spille for, så vi forventer en åben chancerig kamp, hvor begge hold slipper tøjlerne lidt og kommer frem over stepperne. 

 

Head to Head

FC Midtjylland er klare favoritter fredag aften i Herning. Midtjyderne er nemlig ubesejrede i deres sidste 13 møder med FC Nordsjælland i 3F Superliga. Man skal helt tilbage til marts 2017 for at finde Ulvenes sidste nederlag til Tigrene. De sidste to indbyrdes opgør har dog været resultatmæssigt tætte, da de er endt 1-0 til FC Midtjylland.

FC Nordsjælland har haft det svært i denne sæsons Mesterskabsspil, hvor de er det mandskab, der har høstet færrest point. Generelt har nordsjællænderne haft det svært mod FC Midtjylland efter introducering af slutspillet og tabt seks af holdenes syv hidtidige møder (6 nederlag | 1 uafgjort). 

 

 

 

Vidste du...

at normalt offensivt sprudlende FC Nordsjælland ikke har scoret i deres seneste fire kampe i 3F Superliga? Flemming Pedersens tropper er med 54 mål ellers ligaens mest scorende hold (sammen med Brøndby IF) og blot tre gange i sæsonens første 29 spillerunder forlod de banen uden at have fået modstandernes netmasker til at blafre.

 

 

Kampens profil

Anders Dreyer har været fremragende siden sin ankomst i vinterens transfervindue. Den driblestærke kantspiller med den gode sparketeknik har lagt op til et mål i alle sæsonens kampe mod FC Nordsjælland i 3F Superliga (2 for FC Midtjylland | 1 for Esbjerg). Hold derfor et ekstra øje på Dreyer fredag aften på MCH Arena.

 

 

 

Topscorere

Ronnie Schwartz har blot fået fire kampe fra start i foråret, men 'Plaffeministeren' er med sine 15 sæsontræffere stadig helt inde i kampen om topscorertitlen. Her jagter han Kamil Wilczek (17) og Patrick Mortensen (16), så det ligner dødt løb indtil sidste spillerunde. Skulle to spillere ende med samme måltotal er det den spiller, der har scoret flest mål pr. kamp i sæsonen.

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
15/07/2020