Danish Superliga

Mesterskabsspil: F.C. København - AGF

 

Stilling før søndagens kampe

Der er direkte kamp om sølvmedaljer på programmet søndagen aften. Her mødes F.C. København der indtager andenpladsen med 62 point AGF der ligger placeret på tredjepladsen med 60 point. Sidst AGF vandt sølv i landets bedste fodboldrække var i sæsonen 1995/96.

 

 

Head to Head

F.C. København er ubesejrede i deres sidste 14 hjemmekampe mod AGF (9 sejre | 5 uafgjort). Deres sidste nederlag kom tilbage i august 2009.  AGF vandt holdenes sidste møde 1-0 og er i bedre form end aftenens modstander og kan vinde to i streg for første gang siden foråret 2009. Her vandt aarhusianerne med cifrene 1-0 og 0-1.  

 

 

Vidste du...

at AGF har vundet fire kampe i denne sæsons Mesterskabsspil? Intet hold har hentet flere sejre (FC Midtjylland også 4 sejre). F.C. København er uden sejr i deres sidste to hjemmekampe. så måske David Nielsens tropper kan skabe overraskelsen i aften i nationalarenaen og gå forbi københavnerne i tabellen.

 

 

Kampens Profil

Mohamed Daramy har fået et lille gennembrud i denne sæson. Tre af Mohammed Daramys fire mål i sæsonen er faldet i 1. halvleg, mens tre af hans fire assists er leveret i 2. halvleg. Så hvis den unge angrebskomet kommer på tavlen i dag er der gode chancer for, at målet falder før pauseteen og får han næstsidste fod på en scoring bliver det nok i løbet af de sidste 45 minutter.

 

 

Topscorere

Patrick Mortensen scorede to gange i sidste spillerunde mod FC Midtjylland og er nu blot en scoring fra Kamil Wilczek og Ronnie Schwartz på førstepladsen på topscorerlisten. Den fysisk stærke forward har været træfsikker sæsonen igennem og vil være opsat på at slutte godt af og vinde Select Topscorerprisen. 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
15/07/2020