Danish Superliga

Mesterskabsspil: Brøndby IF - AaB

 

Stilling før søndagens kampe

Brøndby indtager fjerdepladsen og AaB femtepladsen i Mesterskabsspillet før søndagens opgør på Brøndby Stadion. Hjemmeholdet har stadig en lille chance for at vinde bronze, men det vil kræve, at de gør rent bord i de sidste tre kampe samtidig med, at AGF der indtager tredjepladsen ikke henter mere end et point. Udeholdet AaB skal bruge point for at kunne hente Brøndby og taber nordjyderne i aften, står det fast, at de slutter på femte -eller sjettepladsen.

 

 

Head to Head

Brøndby IF er favoritter i aftenens kamp og er ubesejrede i deres sidste fem hjemmekampe mod AaB i 3F Superliga (2 sejre | 3 uafgjort. Nordjyderne har vundet deres sidste to kampe mod Brøndby i ligaen og kan vinde tre i streg for første gang siden maj 2016. 

 

 

Vidste du...

at Brøndby er ubesejrede i deres sidste seks hjemmekampe i 3F Superligaen (3 sejre | 3 | uafgjort)? Det eneste andet ubesejrede hold på hjemmebane i denne periode er Pokalmestrene fra SønderjyskE. 

 

Kampens profil

Mikael Uhre var involveret i fire mål i sin sidste hjemmekamp i 3F Superliga (3 mål | 1 assist). Han blev første Brøndby-spiller, som har lykkedes med det på Brøndby Stadion siden finske Teemu Pukki mod FC Helsingør i oktober 2018 (2 mål | 2 assists). 

 

 

Topscorere

AaB midtbanedynamo Patrick Olsen har scoret to mål i sine tre kampe mod Brøndby IF i 3F Superliga. Kan Olsen gøre det onde ved sin tidligere klub? Se med klokken 18.00 på Canal 9 eller DPlay.

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
15/07/2020