Danish Superliga

Månedens Unge Spiller i september

Det blev Brøndbys 20-årige midtbanespiller Jesper Lindstrøm der løb med titlen som Månedens Unge Spiller i september. Lindstrøm er blevet flyttet ind centralt i 2020-21 sæsonen, og den unge Brøndby spiller har boltret sig på sin nye position. To mål og en assist i sæsonens første tre kampe lover godt for fremtiden.

Jesper Lindstrøm fik rosende ord med på vejen af 3F Superligas Ekspertpanelet, der havde følgende at sige om den unge komet og hans sæsonstart:

"Jesper Lindstrøm har ikke bare fået en flot start på sæsonen, han har også taget springet fra Brøndby talent, til Brøndby profil. I denne måned har BIF’s offensiv stået og faldet med Lindstrøm, og resultatet er blevet til 9p, af 9 point muligt. Stærkt!"

"Lindstrøm har scoret to flotte, vigtige og næsten identiske mål i september, men han får lige så meget førstepladsen for nogle lovende præstationer. Specielt var han god mod FC København i Parken, hvor han viste, at han har potentialet til mere end bare at levere de spredte højdepunkter, han stod for i sidste sæson. Her var han en dominerende skikkelse, som ikke kun satte præg på kampen med sine mål, men også med spillet ude på banen. 

"Startede ude i den første kamp, men har siden der gjort en forskel på en ny position han stadig er ved at lære. Modig, ivrig men stadig fine beslutninger og rigtigt gode mål."

Ekspertpanelet består af Ole Bjur, Flemming Berg, Kenneth Emil Petersen, Peter Piil, Francis Dickoh, Sebastian Stanbury og Mathias Hebo. 

Stort tillykke til Jesper Lindstrøm!

Udgivet
05/10/2020