Danish Superliga

Månedens Unge Spiller i september

De fem kandidater der kæmper om titlen som Månedens Unge Spiller i september er fundet

JESPER LINDSTRØM

Jesper Lindstrøm er blevet flyttet ind centralt i 2020-21 sæsonen, og den unge Brøndby spiller har boltret sig på sin nye position. To mål og en assist i sæsonens første tre kampe lover godt for fremtiden.

Kampe: 3

Spilletid: 202 minutter

Point: 9

Mål: 2

Assists: 1

 

MATHIAS ROSS

AaB har set stærke ud defensivt i sæsonstarten, hvor de bolsjestribede nordjyder har holdt buret rent i to af tre kampe. Mathias Ross har erobret pladsen i det centrale forsvar og leveret tre gode stabile præstationer.

Kampe: 3

Spilletid: 270 minutter

Point: 4

Bolderobringer: 5

Vundne dueller: 16

 

KAMALDEEN SULEMANA

Kamaldeen Sulemana gjorde et stort indtryk i slutningen af sidste sæson, men den 18-årige wing har leveret præstationer fra en endnu højere hylde i 2020-21 sæsonen. Hans potentiale er skyhøjt, og kan han fortsætte med at bygge på, kan han blive FC Nordsjællands næste store salg. 

Kampe: 3

Spilletid: 257 minutter

Point: 4

Mål: 2

Assists: 1

 

ALBERT GRØNBÆK

Konkurrencen på midtbanen i AGF er hård, men den unge komet Albert Grønbæk har startet inde i to af sæsonens første tre kampe. I sidste kamp mod OB viste han prøver på sin fremragende sparketeknik og gode blik for spillet, og den dynamiske midtbanespiller bliver spændende at følge i efteråret.

Kampe: 2

Spilletid: 150 minutter

Point: 4

Mål: 1

Vundne dueller langs jorden: 9

 

THOMAS GUNDELUND

Thomas Gundelund har erobret højre back pladsen hos oprykkerne Vejle Boldklub, og den unge forsvarsspiller har leveret fine præstationer i de første tre spillerunder. I sidste spillerunde pillede han glansen af F.C. Københavns landsholdspiller Viktor Fischer.

Kampe: 3

Spilletid: 249 minutter

Point: 4

Vundne tacklinger: 7

Vundne dueller langs jorden: 13

Udgivet
01/10/2020