Danish Superliga

Kampoptakt: SønderjyskE - F.C. København

 

Stilling

SønderjyskE har været en af sæsonens største positive overraskelser. Glen Riddersholms tropper indtager andenpladsen og er blot ét point efter ligaens førerhold FC Midtjylland. Søndagens modstander F.C. København derimod har fået en forfærdelig start på 2020-21 sæsonen og ligger placeret helt nede på 10. pladsen. F.C. København er derfor pisket til sejr for at kravle længere op i tabellen, men der venter en vanskelig opgave mod SønderjyskE med Alexander Bah og Anders K. Jacobsen i absolut topform.

 

 

Karantæner

SønderjyskE: Ingen

F.C. København: Mikkel Kaufmann

 

Head to Head

40 gange er SønderjyskE og F.C. København braget sammen i Superliga-regi. Her har københavnerne vundet 30 opgør og SønderjyskE vundet 1. De resterende 9 møder er endt uafgjort. F.C. København har vundet 8 af holdenes seneste 9 indbyrdes opgør og scoret mindst to gange i hver af de 8 kampe (22 mål). 

I Haderslev har F.C. København trukket sig sejrrigt ud af 15 af 23 dueller. SønderjyskE har vundet 1 opgør og de sidste 7 møder er endt med en pointdeling.  

Der er scoret mere end 3 mål i snit i holdenes 40 indbyrdes opgør, så mon ikke vi får mål søndag på Sydbank Park.

 

 

 

Stimer

SønderjyskE har været ekstremt stærke hjemme på Sydbank Park, hvor holdet er ubesejret i de seneste 12 ligakampe. Man skal faktisk mere end et år tilbage til oktober 2019 for at finde det seneste SønderjyskE nederlag på hjemmebane. F.C. København har blot vundet to af deres seneste ni udekampe, så måske det er søndag sønderjyderne henter deres blot anden Superliga-sejr over Løverne.

 

 

 

Vidste du...

at F.C. København har indkasseret hele 19 mål i 2020-21 sæsonen? Kun én gang tidligere i 1994-95 sæsonen havde 'Byens Hold' lukket flere mål ind efter ni spillerunder.

 

Kampens Profil

Anfører Carlos Zeca er tilbage hos F.C. København efter at have siddet uden for med karantæne mod FC Midtjylland og Randers FC. Den græske landsholdsspiller har været stærkt savnet hos københavnerne i de seneste kampe og kan med sine lederegenskaber og power være manden, der får Løverne tilbage på sporet.   

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
27/11/2020