Danish Superliga

Kampoptakt: Randers FC - OB

 

Stilling 

Randers FC og OB sparker 10. spillerunde i gang fredag aften på Cepheus Park Randers. Holdene indtager henholdsvis ottende -og niendepladsen i rækken og jagter en sejr for at blande sig i kampen om Top 6. Randers FC spiller på hjemmebane og kommer med masser af selvtillid i bagagen efter mandagens flotte 2-1 sejr over F.C. København i Parken, så kronjyderne går ind til opgøret som svage favoritter. 

 

 

Karantæner

Randers FC: Mikkel Kallesøe

OB: Ingen

 

Head to Head

Randers FC og OB har mødt hinanden 42 gange i Superliga-regi. Her har OB været bedst og vundet 17 opgør. Randers FC har vundet 12 og de resterende 13 møder er endt uafgjort. 

I Randers har kronjyderne været bedst og trukket sig sejrrigt ud af seks af 19 opgør. Fynboerne har vundet fire møder og hele ni gange har holdene delt i porten.

   

 

 

Stimer

Randers FC har historisk set været stærke på hjemmebane, men kronjyderne har tabt deres seneste tre ligakampe på eget græs. Skulle Thomas Thomasbergs tropper tabe igen fredag aften vil det være første gang siden september 2009, at de taber fire hjemmekampe i streg. 

 

 

Vidste du...

at OB har scoret fire mål efter hjørnespark i denne sæson? Det er flest af alle i 3F Superliga. Med Jeppe Tverskov, Simon Okosun og Kasper Larsen i truppen bør Randers gøre alt for at holde antallet af fynske dødbolde nede på et absolut minimum.   

 

Kampens profil

Mads Frøkjær har et fremragende blik for sine medspillere og ingen andre spillere i 3F Superliga har stået fadder til flere scoringer i denne sæson. Den unge midtbanespiller er oppe på fire assists sæson og er blot én målgivende afleveringer for at tangere Bashkim Kadriis fem assists i 2019/20 sæsonen. Seneste OB spiller der noterede sig for mere end fem assists i en sæson var Rasmus Falk helt tilbage i 2015/16. Her var den tidligere fynske publikumsyndling arkitekten bag ni af holdkammeraternes scoringer.  

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
25/11/2020