Danish Superliga

Kampoptakt: Randers FC - AGF

 

Stilling i Mesterskabsspillet

Randers FC indtager sjettepladsen med 36 point og en målscore på 39-33, mens AGF ligger placeret på fjerdepladsen med 42 point og en målscore på 43-35. 

Randers FC skal have tre point for at åbne kampen om den fjerdeplads, der giver adgang til Europa Finalen,  mens AGF jagter F.C. København på tredjepladsen.

 

 

Karantæner

Randers FC: Erik Marxen

AGF: Jon Dagur Thorsteinsson

 

Head to Head

Randers FC og AGF har braget sammen 32 gange i Superliga-regi. Her har Randers vundet 15 opgør og AGF syv. De resterende 10 kampe er endt uafgjort. I Randers har kronjyderne også været klart bedst med ni sejre af 18 mulige og blot fire nederlag. 

AGF var uden sejr mod rivalerne i 15 kampe, da det endelig lykkedes at bryde forbandelsen og vinde 2-0 i Aarhus. AGF har ikke tabt til Randers FC i ligaen siden oktober 2019.

 

 

Samtlige mål fra de seneste 10 møder

 

Holdenes form

Randers FC har skrabet skuffende fire point sammen i Mesterskabsspillet. Kronjyderne hentede deres første sejr i slutspillet i sidste spillerunde, hvor man foran de tilbagevendte fans på Cepheus Park Randers sendte guldaspiranterne Brøndby hjem med et 4-2 nederlag. 

AGF har ligesom Randers FC kun hentet fire point i slutspillet. Århusianerne har tabt deres sidste to kampe og indkasseret mere end to mål per kamp i Mesterskabsspillet. En statistik der må give lidt panderynker hos cheftræner Thomas Thomasberg, der tilmed må undvære anfører og forsvarsgeneral Eriik Marxen i rivalopgøret.

 

 

Vidste du...

at AGF forsvarer Kevin Diks siden begyndelsen af 2020 har scoret hele fem mål efter hjørnespark. Det er flest af alle spillere i ligaen.

 

Kampens profil

Vito Hammershøy-Mistrati var med to mål og en assist den helt store Randers profil i 4-2 sejren over Brøndby. Den teknisk stærke midtbanespiller har været direkte involveret i fem af kronjydernes seneste seks scoringer i ligaen. Mistrati har i de seneste to sæsoner haft en fod med i 10 scoringer. Sæsoner som han med mål eller assist i de sidste fire spillerunder vil overgå. 

 

Udgivet
05/05/2021