Danish Superliga

Kampoptakt: Lyngby Boldklub - AC Horsens

 

Stilling i Kvalifikationsspillet

Lyngby Boldklub indtager femtepladsen i Kvalifikationsspillet med 25 point og en målscore på 30-53, mens AC Horsens ligger på sjettepladsen med 20 point og en målscore på 24-49.

Lyngby Boldklub F er pisket til sejr for at holde liv i drømmen om overlevelse, mens AC Horsens kun har æren tilbage at spille for. 

 

 

Karantæner

Lyngby Boldklub: Ingen

AC Horsens: Ingen 

 

Head to Head

Lyngby Boldklub og AC Horsens har mødt hinanden 18 gange i Superliga-regi. Her har Lyngby vundet fem opgør og Horsens otte. De resterende fem møder er endt uafgjort. På Lyngby Stadion har det været helt lige med tre hjemmesejre, fire uafgjort og fire udesejre.

Lyngby har vundet tre af holdenes seneste fire møder og går ind til opgøret som favoritter.

 

 

Samtlige mål fra de seneste 10 møder

 

Holdenes form

Lyngby Boldklub har skrabet skuffende fem point sammen i Mesterskabsspillet og er i overhængende fare for at gøre AC Horsens selskab i 1. division. De Kongeblå har tabt deres sidste tre kampe uden at score og er pisket til sejr over Horsens. Kun én gang i klubbens historie har de ramt en stime på fire Superliga-kampe uden scoring (marts 2004).

AC Horsens har hentet otte point sammen i Slutspillet. På udebane har Den Gule Fare haft det svært i foråret. I de seneste seks kampe på fremmed græs har Horsens blot vundet ét opgør og kun scoret i de to.

 

 

Vidste du...

at Lyngby Boldklub og AC Horsens er de to hold, der både har scoret færrest og indkasseret flest mål i 2020-21 sæsonen. 

 

Kampens profil

Louka Prip Andreassen har scoret fem mål i sine sidste ni kampe. Kun 3F Superliga topscorer Mikael Uhre har noteret sig for flere scoringer i samme periode (7). Den 23-årige angriber blev dobbelt målscorer i sidste spillerunde mod Vejle Boldklub og scorede senest de to hold tørnede sammen i ligaen.

 

 

Udgivet
04/05/2021