Danish Superliga

Kampoptakt: Lyngby Boldklub - AC Horsens

 

Stilling 

Fredag aften byder på en vaskeægte bundgyser, når rækkens nr. 11 og 12 brager sammen på Lyngby Stadion. Både Lyngby Boldklub og AC Horsens jagter stadig 2020-21 sæsonens første sejr og er pisket til at vinde for at undgå allerede inden vinterpausen at blive isoleret i nedrykningskampen.   

 

 

Karantæner

Lyngby Boldklub: André Riel

AC Horsens: Kjartan Finnbogason

 

 

Head to Head

Lyngby Boldklub og AC Horsens har mødt hinanden 15 gange i Superlig-regi. Her har Horsens været bedst og vundet 8 opgør. Lyngby har vundet 3 og de resterende 4 møder er endt uafgjort. 

På Lyngby Stadion har det været helt lige med 3 sejre til hjemmeholdet, 3 til udeholdet og 3 pointdelinger.

   

 

 

Stimer

Hjemmeholdet Lyngby Boldklub er uden sejr i deres seneste ni hjemmekampe, mens udeholdet AC Horsens har tabt deres seneste fem udekampe. 

 

 

Vidste du...

at Lyngby Boldklub og AC Horsens med henholdsvis 69 og 85 skud er de to hold, der har noteret sig for færrest skud af alle i de første otte spillerunder? De Kongeblå og Den Gule Fare er samtidig de to mandskaber, der har registreret flest skud mod eget mål.

 

 

 

Kampens profil

Lyngby Boldklub lejede FC Midtjyllands talent Victor Torp i sommerens transfervindue, og han har fået en rigtig fin start på tilværelsen i Kongens Lyngby. Midtbanespilleren har fået netmaskerne til at blafre i sine seneste to 3F Superliga kampe og scorede hattrick i sidste uges 9-0 sejr i Sydbank Pokalen mod Slagelse. Torp kan blive den første Lyngby spiller til at lyne tre kampe i træk siden Mayron George i november 2017. Her scorede den costaricanske angriber fire kampe i streg. 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
18/11/2020