Danish Superliga

Kampoptakt: AC Horsens - Vejle Boldklub

 

Stilling

Flere eksperter pegede før 2020-21 sæsonen på AC Horsens og Vejle Boldklub som to af nedrykningskandidaterne, men oprykkerne fra Vejle Boldklub har både resultat - og spillemæssigt imponeret i de første ni spillerunder og ligger med 14 point på 6. pladsen. AC Horsens har hentet beskedne 3 point og jagter stadig sæsonens første sejr, og 'Den Gule Fare' har hårdt brug for en sejr over rivalerne for at reducere afstanden til holdene over nedrykningsstregen. Et spændende rivalopgør venter! 

  

 

Karantæner

AC Horsens: Ingen

Vejle Boldklub: Ingen

 

Head to Head

AC Horsens og Vejle Boldklub har mødt hinanden 10 gange i Superliga-regi. Her har Vejle Boldklub vundet 3 opgør og de resterende 7 møder er uafgjort. I Horsens har Vejle trukket sig sejrrigt ud af 1 opgør mens de øvrige fire dueller er endt med en pointdeling. 

Der er blot scoret 1.6 mål i gennemsnit i de 10 indbyrdes kampe, så man skal ikke forvente et målorgie i det jyske. 

 

 

Stimer

Vejle Boldklub har scoret i samtlige udekampe i 2020-21 sæsonen. AC Horsens har indkasseret mindst én scoring i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe, så der er gode chancer for, at oprykkerne får netmaskerne til at blafre søndag eftermiddag i Horsens. 

 

 

Vidste du...

at AC Horsens er uden sejr i deres seneste 11 optrædener i 3F Superliga? Man skal mere end 10 år tilbage - til marts 2009 - for at finde en længere Horsens stime af kampe uden fuld pointhøst.

 

 

Kampens Profil

Allan Sousa har været stærkt spillende siden sin retur fra belgisk fodbold i sommerens transfervindue. Vejle angriberen ligger med fem sæsontræffere på en delt tredjeplads på topscorerlisten og har et fremragende blik for sine medspillere. Den 23-årige brasilianer er den spiller i hele ligaen, der har skabt flest chancer i sæsonens første ni spillerunder (26). Sousa er ekstremt stærk én-mod-én og har trukket sig sejrrigt ud af hele 53 dueller langs jorden. Fjerdeflest af alle i 3F Superliga.

Den farlige forward har scoret to gange i sine to seneste møder med AC Horsens. Mon ikke Horsens cheftræner Jonas Dal har særligt fokus på Allan Sousa på taktikmødet søndag. 

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

 

Udgivet
27/11/2020