Danish Superliga

Kamil Wilczek til Göztepe

Brøndby anfører og 3F Superliga topscorer skifter til Göztepe i den tyrkiske liga

Brøndby anfører Kamil Wilczek har været brandvarm i dette efterår med hele 17 mål i 18 kampe og topper topscorerlisten i 3F Superliga ved vinterpausen. Den polske bomber har i sine fire år i den bedste danske fodboldrække noteret sig for ikke mindre end 71 mål i 124 Superliga kampe og har i gennemsnit fået modstandernes netmasker til at blafre i hvert 133. minut. Dette har tiltrukket udenlandsk interesse, og i dag kunne Brøndby IF offentliggøre, at man havde solgt topscoreren til Göztepe, der til daglig spiller i den bedste tyrkiske række. Sportsdirektør Carsten V. Jensen udtaler om skiftet:

"Kamil har med sine præstationer for Brøndby IF gennem årene mere end nogen fortjent muligheden for et sportsligt og økonomisk eventyr her på karrierens sidste stykke. Kamil vil altid have plads i vores hjerter og historie."

Også Wilczek selv er taknemmelig for sin tid på Vestegnen:

"Jeg er utrolig stolt af at have repræsenteret Brøndby IF og opnået de milepæle, jeg har. Det er en ære, jeg altid vil have med mig, og især pokalfinalesejren i 2018 står for mig som et stort højdepunkt i min karriere." 

 

Læs mere om skifte på www.brondby.com

Udgivet
22/01/2020