Danish Superliga

Helsingør Stadion godkendt !

FC Helsingør har fået betinget godkendelse til at spille på Helsingør stadion i sæsonen 2017/2018

FC Helsingør får lov til at spille på deres normale stadion i sæsonen 2017/18, inden de i sommeren 2018 får opført et helt nyt stadion. Godkendelsen er sket efter to møder den seneste uge mellem divisionsforeningen, FC Helsingør og Helsingør Kommune. Godkendelsen er fra Divisionsforeningens side bl.a. betinget af, at FC Helsingør og Helsingør Kommune etablerer følgende forhold inden sæsonstarten:

 

- Opsætning af mobilt lysanlæg, der opfylder Superligakravet om minimum 1000 Lux.  
- Opsætning af en mobil tilskuertribune til udebanefans med en kapacitet på 1.000 tilskuere, separat og med egen ind- og udgange.
- Opsætning af mobil tilskuertribune til øvrige tilskuere som skal supplere den nuværende hoved-tilskuertribune.  
- Etablering ekstra salgsboder, mobile toiletvogne og øvrige servicemæssige foranstaltninger for tilskuere.

- Etablering af set up til TV produktion af normal Alka Superliga standard (fx TV-tårn, kommentatorplads, Parkeringsforhold for OB-vogn m.v.).

- Sikring af at kampe i den kolde periode fra november 2017-marts 2018 kan flyttes til et alternativt spillested/Superliga-stadion, hvis FC Helsingørs normale kampbane ikke er spilbar.

 

Turneringschef i Divisionsforeningen, Peter Ebbesen, udtaler:

”De to møder vi har haft med FC Helsingør og Helsingør Kommune, hvor vi har gennemgået deres stadion minutiøst, har vist at både klubben og kommunen har en meget stor vilje til at etablere de nødvendige foranstaltninger, vi har meddelt dem som en minimumsstandard for kampe i Alka Superliga. Vi glæder os derfor over, at FC Helsingør får muligheden for at spille på eget stadion til glæde for klubbens fans og byens borgere, indtil de efter planen i sommeren 2018 har fået etableret et nyt stadion”       

Den samlede tilskuerkapacitet på Helsingør Stadion er endnu ikke fastsat men forventes at blive på mellem 5.000 og 6.000 tilskuere. 

 

Udgivet
13/06/2017