Danish Superliga

Europa Playoff: Randers FC - OB

 

Head to Head

Randers FC har et godt tag på OB hjemme på Cepheus Park Randers, hvor de er ubesejrede i deres sidste ni hjemmekampe mod fynboerne (6 sejre | 3 uafgjorte). Især defensivt har Kronjyderne haft fuldstændig styr på OB offensiven og blot har lukket tre mål ind.

OB defensiven har dog også haft rigtig godt styr på Randers offensiven og holdt buret rent i de seneste tre indbyrdes opgør. Thomas Thomasbergs tropper har blot fået netmaskerne til at blafre en enkelt gang mod OB i løbet af de sidste to sæsoner i 3F Superliga. Kun mod F.C. København har de scoret ligeså få gange. 

Fynboerne har dog aldrig holdt fire clean sheets i streg før, så der er gode chancer for at Randers FC - der har noteret sig for seks scoringer i de sidste to kampe - kommer på tavlen lørdag. 

 

 

Vidste du...

at Randers FC har vundet alle deres hjemmekampe Playoff-fasen? Kronjyderne har to siden introduktionen af Playoff spillet seks hjemmekampe - to om nedrykning og fire om Europa - og vundet dem alle. OB har haft mindre succes i Europa Playoff. Fynboerne vandt godt nok deres første Europa Playoff kamp, men har ikke vundet de efterfølgende fem (1 uafgjort | 4 nederlag). 

 

Kampens Profil

Randers midtbanedirigent Vito Hammershøy-Mistrati scorede et hattrick i sidste spillerunde mod sin tidligere klub - Hobro. Mistrati har virkelig fået rettet sigtekornet ind her sidst på sæsonen og skulle blot bruge fire afslutninger på at score tre gange. Det tog ham 24 afslutninger at score sine forrige 3 mål i 3F Superliga. 

 

 

Topscorere

OB topscorer Sander Svendsen har scoret 12 gange i 2019/20 sæsonen og er lidt af en talisman for 'Striberne'. I 10 kampe er nordmanden kommet på måltavlen, og her har OB vundet ni og spillet en enkelt uafgjort. Scorer Svendsen i Randers er der gode chancer for, at OB ikke går ind til returopgøret i næste uge med et nederlag i tasken fra det første møde.

   

 

Mål og højdepunkter fra de seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
10/07/2020