Danish Superliga

Europa Playoff: OB - Randers FC

 

Head to Head

De er tid til returopgøret i Europa Playoff. Randers FC tog første stik i Randers, hvor de kom tilbage fra 0-1 og vandt 2-1. Alt er derfor helt åbent inden søndagens opgør i Odense. Den samlede vinder skal møde AC Horsens om en plads Europa Finalen, hvor bronzevinderne venter.

I de sidste fire sæsoner i 3F Superliga har OB og Randers FC braget sammen på Nature Energy Park i Odense syv gange. Her har fynboerne domineret og vundet de seks kampe. Den sidste endte uafgjort. OB har haft særdeles godt styr på kronjydernes offensiv og blot lukket to mål ind. 

 

 

Vidste du...

at Randers FC blot har vundet to af deres otte Playoff-kampe på udebane i 3F Superliga-regi (2 sejre | 4 uafgjort | 2 nederlag). Thomas Thomasbergs tropper er dog kommet på måltavlen i syv af dem. 

 

Kampens profil

Vito Hammershøy-Mistrati har været brandvarm på det seneste. Den målfarlige midtbanespiller har været involveret i fem mål i sine sidste tre kampe i 3F Superliga (4 mål | 1 assist). Flere end i sine forrige 14 optrædener for kronjyderne (3 mål | 1 assist). 

 

 

Topscorere

Sander Svendsen er OB topscorer med 12 sæsontræffere og især hjemme på Nature Energy Park har nordmanden været træfsikker. Har han fået modstandernes netmasker til at blafre ikke færre end 10 gange i 14 kampe. 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
15/07/2020