Danish Superliga

Europa Playoff: AC Horsens - OB

 

Stats fra første møde

AC Horsens havde bolden mest med 54.8% boldbesiddelse, men OB var skarpere foran mål i det første møde i Europa Playoff. 

 

 

Head to Head

32 gange har AC Horsens og AaB mødt hinanden i Superliga-regi, hvor 'Den Gule Fare' har vundet de 8 og 'Striberne de 15. De resterende 9 møder er endt uafgjort. 18 af opgørene er spillet på CASA Arena i Horsens, hvor det har været meget jævnbyrdigt. Her er det blevet til 6 Horsens sejre, 7 uafgjort og 5 OB sejre.

OB tog første stik 3-1 i Odense, så Bo Henriksens tropper er pisket til minimum at vinde med to mål for at avancere til Europa Finalen. Blot én gang i 32 forsøg er det lykkedes Horsens at besejre OB med mere end ét mål, så meget taler for, at det OB der skal kæmpe om den sidste europæiske billet med bronzevinderne i Europa Finalen. AC Horsens vandt deres sidste hjemmekamp mod OB i 3F Superliga, men Boldklub har scoret mindst to gange i fire af deres sidste fem kampe mod AC Horsens. Fortsætter denne tendens skal AC Horsens op at score fire gange søndag eftermiddag.  

 

 

Vidste du...

at AC Horsens er ubesejrede i deres fire Playoff kampe på hjemmebane i 3F Superliga-regi? De fire kampe var dog alle for overlevelse i 3F Superliga Playoff (2 sejre | 2 uafgjort). 

 

Kampen i Kampen

AC Horsens midtbanekriger Simon Okosun har scoret i sine sidste tre ligakampe. Okosun er ellers ikke den store målskytte, da han skulle brugt 42 ligakampe til at at score tre gange, før han fik skudt gang i sin målstime i gang i 31. spillerunde. 

Max Fenger har i den grad fundet storformen frem til de afgørende kampe i 3F Superliga. Den 18-årige forward har scoret ikke færre end fire mål i sine sidste tre kampe. Fenger har netop forlænget sin kontrakt med OB til sommeren 2022 

 

Topscorere

Scorer Sander Svendsen er der rigtig gode chancer for, at OB gør arbejdet færdigt og avancerer til Europa Finalen. Den norske bomber har nemlig aldrig tabt en officiel seniorkamp, hvor han er kommet på måltavlen. Hverken i sin tid i Norge eller i Danmark (51 mål). 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
23/07/2020