Danish Superliga

Dyst mod vennerne i 3F Superliga Picks

Spil med i 3F Superligas officielle spil

Skrevet fredag 4. september 2020

 

Scenen er sat. En ny omgang 3F Superliga Picks sparkes i gang 25. september, og dermed får du igen en unik mulighed for at dyste mod dine bedste venner i jeres helt egen liga i 3F Superligas officielle spil.

Er du bedre end vennerne til at forudse udfaldene af kampene i 3F Superliga? Så bør du udfordre dem i 3F Superliga Picks og vise, at du er bedst og fortjener titlen og håneretten. Og hvad med at udfordre kollegerne eller familien? Du bestemmer, hvem der skal sættes på plads i efteråret. Alle kan være med, og det er ikke nødvendigt at kende alle spillere og deres styrker. Spillet er simpelt - du skal blot gætte kampenes udfald og rangere dem efter, hvilke du er mest sikker på.

 

 

Du kan spille med i hele tre forskellige slags ligaer. Alle er automatisk med i den samlede stilling, hvor vi har sat fine præmier på højkant, når du spiller med i 3F Superliga Picks. Derudover kan du tilmelde dig fanligaen for din hjerteklub og kæmpe med dine medfans om en signeret spillertrøje, og endelig kan du selvfølgelig skabe dine helt egne private ligaer, hvor du kan kæmpe mod dine venner.

Som noget helt nyt er det helt gratis at spille med om præmierne i 3F Superliga Picks. I stedet introduceres et nyt møntsystem, hvor man for mønter kan købe boosters, der kan hjælpe dig i spillet og oprette dine helt egne private ligaer.

De to første spillerunder i sæsonene er prøverunder, og 3F Superliga Picks sparkes derfor først i gang, når FC Midtjylland og Randers FC brager sammen fredag d. 25. september kl. 19.00 på MCH Arena.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks her: https://bit.ly/2Z8x8Lh

Udgivet
01/09/2020