Danish Superliga

Alka Superliga CSR puljen

Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superliga klubber har besluttet at gå sammen og oprette en Alka Superliga CSR pulje, der bakker op om udvalgte sociale indsatser rundt om i landet.

For rigtig mange mennesker går livet ikke altid som planlagt, eller som man havde drømt om. Arbejdsløshed, sygdom, kulturelle og sociale udfordringer og masser af andre forhold spiller ind på vores tilværelse. Fodbolden spiller en aktiv rolle, når det gælder om at hjælpe disse mennesker fremad mod en ny og bedre tilværelse, og derfor har Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superliga klubber besluttet at gå sammen og oprette en Alka Superliga CSR pulje, der bakker op om forskellige sociale indsatser rundt om i landet.

De 14 klubber i Alka Superliga yder i dag allerede lokalt og regionalt et stort og værdifuldt bidrag til dette arbejde gennem forskellige engagementer både i direkte tilknytning til sporten, og indirekte i samarbejde med bl.a. jobcentre og ungdomsorganisationer. Alka Superliga CSR initiativet skal styrke det, som klubberne gør godt, eller som klubberne vil satse på i fremtiden. Det er projekter, der allerede er integreret i klubbens arbejde og drives af dedikerede medarbejdere eller frivillige i klubberne. Med støtte fra Alka Superliga CSR puljen vil der fremadrettet kunne gøres endnu mere, og projekterne nå endnu længere ud.

Alka Superliga CSR puljen indsamler midler på forskellig vis. Alkas Superliga-sponsorat bidrager hele 250.000 kroner, som fordeles blandt ligaens 14 klubber og kanaliseres videre til de udvalgte sociale indsatser. Herudover har Alka Superliga klubberne hver især udvalgt én kamp i sæsonen, hvor der indsamles midler til Alka Superliga CSR puljen. Disse kampe er alle placeret i spillerunderne 17-24, og de indsamlede midler tilfalder 100 % hjemmeklubben.  

Udgivet
24/11/2016