Danish Superliga

5 DAGE TILBAGE

Nedtælling til sæsonstart med OB

Sæsonen 2018/19

OB fik en katastrofal start på sæsonen med to point i de første seks kampe, men så fik fynboerne ellers styr på spillet og hentede 25 point i de efterfølgende 14. Fra runde 9 til runde 18 tabte man ikke én eneste kamp og efter vinterpausen fortsatte OB uden at se sig tilbage. 15 point i forårets seks første kampe og billetten til Top 6 var sikret. I Mesterskabsspillet blev man dog matchet hårdt og måtte med nøjes med to sejre i de sidste 10 spillerunder, hvilket var nok til en femteplads - den bedste OB placering i otte år.

saesonen_i_tal.png


OB var rigtig stærke på hjemmebane i 2018/19 sæsonen, hvor man blot tabte fire af 18 kampe. Kan OB hente ligeså mange point i den kommende sæson, vil man med stor sandsynlighed spille med om medaljer igen.

saesonen_hjemme.png


På udebane var fynboerne knap så overbevisende. Tyve point hentede man på fremmed græs, hvilket kun var 9. bedst i ligaen. 

saesonen_ude.png


 

Nøglespillere

Bashkim Kadrii kom til i sidste sommers transfervindue, og hvilken betydning den tidligere F.C. København og Randers FC spiller har haft. 10 mål og fem assists i 27 kampe taler sit tydelige sprog, og der er ingen tvivl om, hvem der er førsteangriber hos 'Striberne'. Det bliver dog rigtigt spændende at se, om det bliver Anders K. Jakobsen, Nicklas Helenius eller måske en helt tredje, der skal danne angrebsduo med Kadrii i den kommende sæson.  

noeglespiller_bashkim_kadrii.png


Jeppe Tverskov var fremragende i sidste sæson og blev også kåret til Årets Spiller i OB. Tverskov er forsvarsgeneralen i OB's tremandsforsvar, og er den spiller i hele ligaen med flest bolderobringer. Når fynboerne er i boldbesiddelse på modstandernes halvdel ligger Tverskov sig med stor succes ofte op som 6'er og dikterer det offensive spil herfra. En helt afgørende spiller for OB, som allerede nu qua sine stærke præstationer skulle være i søgelyset hos flere andre klubber. 

noeglespiller_jeppe_tverskov.png


 

Tilgange og afgange i sommerens transfervindue

Tilgange: Moses Opondo (Vendsyssel FF)

Afgange: Sten Grytebust (FCK), Rasmus Festersen (Karrierestop), Gustav Grubbe (RB Leipzig), Kamil Vacek (Bohemians 1905), Casper Nielsen (Royale Union Saint-Gilloise).

 

Startprogram i 3F Superliga

OB starter sæsonen ud med to hjemmebane. Først et vaskeægte premierebrag mod de forsvarende danske mestre fra F.C. København og herefter kommer oprykkerne fra Lyngby Boldklub på besøg. Det er vigtigt, at OB henter minimum tre point i de to opgør, da man efterfølgende har svære udekampe mod sidste sæsonens nr. 3 og 4 - Esbjerg fB og Brøndby IF. Sidste sæson fik man en forfærdelig start på sæsonen, som man ikke ønsker at gentage, så mon ikke fynboerne sætter alle sejl ind på at give sig selv et bedre afsæt denne gang. 

program.png


Udgivet
03/07/2019