Danish Superliga

3F Superliga Playoff: Lyngby Boldklub - Hobro

 

Head to Head

Der venter en gyser af de større mandag aften på Lyngby Stadion, når Lyngby Boldklub og Hobro brager sammen i direkte duel om overlevelse i 3F Superliga. Lyngby Boldklub sikrede med en 2-1 sejr i første opgør i Hobro et fremragende udgangspunkt inden returopgøret. Hjemmeholdet er derfor favoritter til at sikre endnu en sæson i landets bedste fodboldrække, men en vanskelig opgave venter mod Hobro, som i sidste sæson vendte et nederlag i første opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga Playoff til samlet sejr og overlevelse. Faktisk har Hobro har vundet deres sidste to Playoff kampe på fremmed græs og holdt rent bur i begge. 

Hobro og Lyngby Boldklub har mødt hinanden fem gange i landets bedste fodboldrække. Nordjyderne vandt deres første to Superliga kampe mod Lyngby, men siden da har Lyngby taget over. De Kongeblå har nemlig vundet to af de sidst tre indbyrdes opgør (2 sejre | 2 uafgjort | 2 nederlag). Især offensivt har Lyngby fundet opskriften og scoret to mål i hver af deres seneste tre møder med Hobro.

 

 

Vidste du...

Lyngby Boldklub aldrig har holdt buret rent bur i en Playoff kamp i 3F Superliga? De Kongeblå har spillet ni Playoff kampe og lukket enten et eller to mål ind. I aften ville være et særdeles velvalgt tidspunkt at bryde stimen på. Det vil nemlig betyde, at oprykkerne også i næste sæson kan kalde sig 3F Superliga hold.

 

 

Kampen i Kampen

Rezan Corlu blev lejet i Brøndby før sæsonen, og hvilken Lyngby signing det viste sig at være. Den elegante midtbanespiller har noteret sig for syv mål, otte assists og 52 skabte chancer i 26 kampe. Corlu var involveret i begge scoringer i første opgør mod Hobro, og kan han levere en præstation fra samme hylde på Lyngby Stadion, går nordjyderne en svær aften i møde. 

Imed Louati er sammen med Edgar Babayan Hobros mest formstærke offensive spiller. Tuneseren har noteret sig for fire scoringer og en assist i de sidste syv kampe, og nordjyderne skal score mindst to gange i Lyngby for kunne at sikre livet i 3F Superliga. Hold derfor et vågent øje på den fysisk stærke forward i aften.

 

 

Topscorere

Frederik Gytkjær scorede et ekstremt vigtigt mål til 2-1 i sidste uge i Hobro og den kyniske afslutter vil være opsat på at gentage kunststykket på Lyngby Stadion foran et toptændt hjemmepublikum. Hobro stopperne Minor og Jakobsen havde dog godt styr på Gytkjær, som blot kom frem til en enkelt afslutning på DS Arena, og gør sig klogt i at lægge mindst ligeså tæt i markeringerne på den træfsikre angriber i aften. Han har i sæsonen 2019/20 scoret på mere end hver fjerde afslutning (25.9%).

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
20/07/2020