Danish Superliga

3F Superliga Playoff: Hobro - Lyngby Boldklub

 

Head to Head

Der plejer at være masser af mål på menuen, når Hobro og Lyngby Boldklub tørner sammen i landets bedste fodboldrække. Der er nemlig blevet scoret mindst tre mål i holdenes foregående fire møder i 3F Superliga. Især Hobro har budt ind med masser af mål og noteret sig for ni scoringer svarende til et snit på 2.3 mål pr. kamp. 

Hobro har vundet to af de fire indbyrdes opgør, men i denne sæson har Lyngby været toneangivende. De Kongeblå vandt 2-1 på Lyngby Stadion og sidste møde i Hobro endte 2-2 efter nordjyderne udlignede dybt ind i tillægstiden.

 

 

Vidste du...

at Hobro blot har tabt én af deres sidste ni hjemmekampe mod oprykkere (6 sejre | 2 uafgjort). Det ene nederlag kom i sidste sæsons playoff-opgør mod Vejle Boldklub. Her vandt gæsterne 1-0 på mål af Kjartan Finnbogason. 

 

Kampen i Kampen

Hobro angriber Imed Louati har fået modstanderens netmasker til at blafre i sine to sidste 3F Superliga optrædener. Det er første gang i Superliga-karrieren, at tuneseren scorer to ligakampe i træk. Louati er blevet skarpere og skarpere som sæsonen er skredet frem, og han har blot skulle bruge beskedne tre afslutninger til at sætte sine sidste to scoringer ind.  

Rezan Corlu har været Lyngbys største offensive profil i denne sæson. I begge sæsonens første to møder med aftenens modstander fra Hobro har den udlejede Brøndby spiller lagt op til scoring, så Hobro defensiven bør nok holde et ekstra vågent øje på Lyngby kreatøren, hvis buret skal holdes rent på DS Arena.

 

 

Kampens Profil

Edgar Babayan har været en nøglespiller for Hobro i denne sæson, hvor han har været konstant udfordrende og fodret sine angrebskollegaer med den ene lækre aflevering efter den anden. Babayan har haft næstsidste fod på hele ti scoringer i sæsonen og topper ligaens assistliste. Kommer Hobro på måltavlen i aften er der derfor rigtig gode chancer for,  at kantspilleren har en finger (eller rettere fod) med i spillet. 

 

 

Topscorere

Emmanuel Sabbi skifter lige om lidt tilværelsen i Hobro ud med Odense, men nordjydernes topscorer vil nok rigtig gerne slutte af i det nordjyske med manér. Den amerikanske kantspiller har det med at levere, når det er mest nødvendigt, og var med en scoring og to assists i fire kampe i 3F Superliga Playoff i sidste sæson en afgørende årsag til at overlevelseskampen faldt ud til Hobros fordel. 

Hos Lyngby Boldklub startede Frederik Gytkjær med fire mål i fire kampe sæsonen ud som lyn og torden. Siden er det dog blev blevet til to scoringer, men kan han score et par stykker i skæbneopgørene mod Hobro vil de fleste i Kongens Lyngby nok have glemt hans måltørke.   

 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Gæt på kampens udfald

Udgivet
13/07/2020