Danish Superliga

VENDSYSSEL FF - FC NORDSJÆLLAND

KAMPFAKTA

HEAD 2 HEAD

FC Nordsjælland og Vendsyssel FF har kun mødt hinanden én gang, hvor FC Nordsjælland vandt 3-0 i en mere lige kamp end cifrene antyder (se statistik fra kampen her: https://bit.ly/2Hh6UPH). Det ligner derfor en meget lige kamp, hvor man må forvente at FC Nordsjælland vil gå benhårdt efter de tre point for at nå med i Mesterskabsslutspillet, mens Vendsyssel vil være tilfredse med ét point, da de herved med stor sandsynlighed vil undgå 14. pladsen. Se højdepunkter fra efterårets møde mellem Vendsyssel og FC Nordsjælland her:

 

 

FORM

Mens Vendsyssel som det eneste hold i Superligaen stadig har forårets første sejr til gode, har FC Nordsjælland endnu ikke tabt i 2019. Tigrene er sammen med F.C. København forårets mest scorende hold, og holdets unge komet Andreas Skov Olsen har med syv mål i forårets første fem kampe været intet mindre end flyvende.   

Vendsyssel har modsat de to øvrige hold i bunden - Vejle Boldklub og Hobro IK - hentet flere point på udebane end på hjemmebane i denne sæson. De seneste fem hjemmekampe har blot kastet to point af sig, og skal Vendsyssel holde have point i søndagens kamp mod ligaens nok mest formstærke udehold, skal nordjyderne stå bedre defensivt i kampens indledning. De seneste fire mål Vendssyssel har lukket ind på hjemmebane er nemlig faldet i 1. halvleg.

FC Nordsjælland har været fremragende hjemme på kunstgræsset på Right to Dream Park, men på udebane har man blot hentet 11 point. Pilen peger dog opad for nordsjællænderne der har hentet otte point i de seneste fem kampe på fremmed græs. Dette skyldes, at man især offensivt har løftet niveauet betydeligt. Hele seks mål har man scoret i de seneste to udekampe.

SENESTE STARTOPSTILLINGER 

 

KARANTÆNER

Vendsyssel FF: Ingen 

FC Nordsjælland: Ingen

 

PROFILEN

Andreas Skov Olsen har løbet med de fleste overskrifter hos FC Nordsjælland, men angrebskammerat Godsway Donyoh har gang i sin bedste sæson for Tigrene. 13 gange har han haft sidste eller næstsidste fod på en scoring og i søndagens kamp mod F.C. København leverede ghanseren en assist i verdensklasse til Andreas Skov Olsens 2-1 mål. Man gør derfor klogt i at holde lidt ekstra øje med formstærke Donyoh i søndagens kamp i Hjørring. 

 

 

Udgivet
13/03/2019