Danish Superliga

Superliga klubber – bedst til CSR

Blandt Alka Superliga klubberne og i Divisionsforeningen har der i en årrække været fokus på CSR, og det at værne om lokalsamfundet. 
Dette er ikke gået upåagtet hen internationalt set. Responsiball har netop offentliggjort en rapport, hvor CSR initiativer på tværs af 24 ligaer er blevet sammenlignet. Vores allesammens Alka Superliga er igen tilbage, som den liga der er bedst til at engagere sig i og kommunikere om CSR.

Vi fortsætter det gode arbejde med CSR, og har dedikeret runde 16 & 17 i Alka Superligaen til øget fokus på klubbernes CSR-projekter. 

For rigtig mange mennesker går livet ikke altid som planlagt. Arbejdsløshed, sygdom, kulturelle og sociale udfordringer og masser af andre forhold spiller ind på vores tilværelse. Fodbolden spiller en aktiv rolle, når det gælder om at hjælpe disse mennesker fremad mod en ny og bedre tilværelse. Alka Superliga klubberne arrangerer igen forskellige sociale indsatser rundt om i landet, som Superligaens hovedsponsor Alka også støtter op om.

Hver af de 14 klubber vil afvikle individuelle CSR-indsamlinger og/eller donationer i forbindelse med klubbernes hjemmekampe. Disse projekter nyder støtte fra vores samarbejdspartner Alka der har doneret en pulje på kr. 250.000 til understøtning af klubbernes gode initiativer. Så kom på stadion i november og støt op om din lokale klubs CSR-initiativ. 

Responsiball CSR overall ranking:

[]

Læs mere her: Responsiball CSR ranking rapport 2017

Udgivet
14/09/2017