Danish Superliga

Spil med i 3F Superliga Picks

Vind masser af præmier i 3F Superliga Picks

Vind masser af præmier i 3F Superliga Picks. Hvis du vil vinde en fodboldrejse eller sæsonkort til din favoritklub, så skal du tilmelde dig forårets 3F Superliga Picks. Spillet er for dig, der vil have noget ekstra ud af at følge med i Danmarks bedste fodboldrække.

Er du god til at forudse udfald i 3F Superliga? Så skal du spille med i ligaens officielle spil. 3F Superliga Picks er simpelt. Du skal vælge udfald i kampene og rangere dem efter, hvad du tror mest på. Og hvis du er rigtig god, så belønnes du med flotte præmier.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks på: https://picks.dk/play/3f-superliga-picks-2020-for%C3%A5r

Den bedste i den samlede stilling, når sæsonen er slut kan se frem til en stor fodboldoplevelse. Vinderen får et gavekort til en fodboldrejse på 10.000 kroner fra LA Travel. Så kan du se de største udenlandske stjerner i aktion på de største stadions. Hvis du slutter toer, så sikrer du dig en Sony Playstation 4. Hvis du slutter som nummer tre, så venter der 1.500 kroner til en valgfri klubshop, så du kan få dit holds nyeste gear. Du kan selv komme ud på græs og spille bold med vennerne med en officiel 3F Superliga-bold fra SELECT, hvis du ender på fjerdepladsen.

For at spille med om de mange præmier, så skal du tilmelde dig 3F Superliga Picks og opgradere til Picks Plus. Det koster kun 99 kroner for hele foråret.

Udover præmier åbner du op for mange andre features, der hjælper dig til en lækker spiloplevelse.

Læs meget mere om Picks Plus her: https://picks.dk/seasons/3f-superliga-picks-2020-for%C3%A5r/plus

Udgivet
16/12/2019