Danish Superliga

SØNDERJYSKE - RANDERS FC

Udgivet lørdag d. 13. juli

KAMPFAKTA

Stadion: Sydbank Park

Kampdag: Søndag

Kampstart: 12.00

Vejrudsigt: 16 grader og tørt med nogen sol

TV Kanal: TV3Sport

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SENESTE INDBYRDES OPGØR

 

FORMKURVE

Begge mandskaber sluttede sæsonen rigtig fint af, selvom holdenes sidste kamp bragte lidt malurt i bægeret. SønderjyskE blev sendt ud af Europa Playoff af netop Randers FC, mens kronjyderne tabte Europa Finalen til Brøndby med 4-2 på Brøndby Stadion. Lad os håbe på et ligeså underholdende opgør, som sidst de to hold bragede sammen. Her endte det 4-3 i en chancerig kamp, der bølgede frem og tilbage. 

 

KARANTÆNER

SønderjyskE: Ingen

Randers FC: Ingen

 

ONE TO WATCH

Mart Lieder. SønderjyskEs hollandske bomber blev med syv scoringer holdets topscorer i sidste sæson. Lieder er en meget komplet angriber med en veludviklet målnæse, men lå i sidste sæson ofte meget alene på toppen i sønderjydernes 4-5-1 system. Med tilgangen af den lynhurtige wing Rilwan Hassan og den rutinerede midtbanestyrmand Mads Albæk i sommerens transfervindue må man forvente, at hollænderen får mere offensiv støtte i den kommende sæson. 

 

Erik Marxen. Randers FC defensiven var en af ligaens bedste i sidste sæson, hvor Erik Marxen og Jonas Bager udgjorde et stærkt makkerpar i det centrale forsvar. Sidstnævnte har i sommerens transfervindue taget turen til belgisk fodbold, så anfører Erik Marxens får et endnu større ansvar på sine skuldre.  

 

FUN FACT

SønderjyskE træner Glen Riddersholm har blot vundet én af de seneste syv kampe mod Randers FC, hvor han har været involveret som træner (V1, U2, T4).

Udgivet
11/07/2019