Danish Superliga

Scouting og spillerrekruttering

Scouting og spillerrekruttering fylder mere og mere i fodboldens verden, hvor det har afgørende betydning at have en klar strategi for arbejdet med at finde nye spillere. Playmaker sætter i denne uges podcast fokus på emnet.

Hvordan finder man den rette spiller til den rette position på det rette tidspunkt? Det er et af de spørgsmål, der forsøges at finde svar på i onsdagens afsnit af Playmakers podcast.

Her rettes fokus på scouting og spillerrekruttering, hvor Frederik Leth - der er ansat som Head of Scouting og Recruitment i F.C. København - er gæst. Han giver et unikt indblik i arbejdet med spillerrekruttering i en af landets største klubber og diskuterer emner som spillerrekruttering i et strategisk perspektiv, opbygning af en scoutingafdeling, brug af data i spillerrekruttering, scouting af handlingsstærke spillere, scouting af spillere der kan præstere under pres samt spillerrekruttering og scouting i en corona-tid. Undervejs kommer Martin Davidsen og Frederik Leth også omkring tendenser og trends inden for spillerrekruttering i internationalt perspektiv. 

Hør podcasten med Frederik Leth her: https://www.playmaker.nu/home/podcast-fokus-p-scouting-frederik-leth

Playmaker er bragt i samarbejde mellem DBU, Divisionsforeningen og Syddansk Universitet - med Mediano som mediepartner. 

Playmakers podcast kan høres i din foretrukne podcast-afspiller eller via nedenstående afspiller. 

Udgivet
20/05/2020