Danish Superliga

Rundens Profil - spillerunde 10

Ryan Johnson Laursen var den statistisk set bedste spiller i spillerunde 10 

Ryan Johnson Laursen - kort fortalt

 

Nationalitet: dansk

Position: Højre back

Alder: 25 år

Højde: 183 cm

Vægt: 82 kg

Tidligere klubber: Skjold BK, Lyngby Bolklub, Esbjerg fB

Rating i 10 spillerunde: 10 / 10

 

Ryan Johnson Laursen fra OB var ifølge Alka Superligas Player Performance Index den statistisk bedste spiller i spillerunde 10. Vi har set lidt nærmere på statistikken bag den hurtige backs fremragende præsentation i opgøret mod Randers FC. 

 

Offensivt

Ryan Johnson Laursen kunne notere sig for både et mål og en målgivende aflevering (assist) i søndagens opgør på EWII Park. Imponerende for en højre(wing) back. Assisten til 2-0 målet var et knivskarpt indlæg til Nicklas Helenius efter godt gennembrud over højrekanten. Laursen var en evig trussel og tog mange aggressive offensive løb kampen igennem, som var med til at lægge et konstant pres på modstandernes venstreside. Hele 38 sprinter - den ene med en topfart på 31,94 km/timen (hurtigste OB sprint i kampen) - tog han i de 2 x 45 minutter. Ryan Johnson Laursen kunne også notere sig for en rigtig fin scoring til 3-0, hvor han med en elegant førsteberøring tog bolden med sig med brystet, før han lagde den iskoldt ind ved roden af højre stolpe forbi chanceløse Hannes Halldorsson i Randers målet og reelt lukkede kampen.

 

Defensivt

Defensivt spillede Ryan Johnson Laursen også en fin kamp, hvor han var den OB spiller med flest vundne tacklinger (5) og flest clearinger (9). Gæsternes dynamiske venstreside med de to nyindkøb Rodic og Kadrii blev holdt i kort snor bortset fra et par enkelte situationer, hvor fynboernes højreside blev bragt i ubalance. Kun to af Randers' 15 afslutninger i kampen kom fra Ryan Johnsson Laursens side, hvilket fortæller historien om en mere end godkendt defensiv præstation af den hurtige back, der desværre har været meget plaget af skader de seneste sæsoner. 

Udgivet
26/09/2017