Danish Superliga

Randers FC vs FC Midtjylland

Jysk topkamp i Alka Superliga fredag aften

Fredag kl. 20.15 brager Randers FC og FC Midtjylland på Bionutria Park. Ingen af de to mandskaber fik en sejr i forårets første spillerunde, så begge hold jagter en sejr for at holde SønderjyskE, AaB og de øvrige konkurrenter i kampen om Top 6 bag sig. Ser man på historikken kan de jyske fans godt begynde at glæde sig til et intenst opgør med masser af god gammeldags fight. Sidst de to klubber mødtes i Alka Superliga endte det 2-2 i en underholdende og chancefyldt kamp i Herning, og ser man på seneste ti indbyrdes opgør er der scoret 3,5 mål pr. kamp og ingen er endt målløse. Randers kantspiller Kasper Fisker og Paul Onuachu nettede sidst og er gode bud på målscorere fredag aften.

Hjemmeholdet indtager 5. pladsen med 32 point, mens udeholdet er placeret på 4. pladsen med et point flere. Randers FC har hjemmebanefordelen, men gæsterne fra FC Midtjylland har vundet otte af de seneste ti seneste møder i Alka Superliga og må derfor nok tage favoritrollen på sig. Randers FC har ikke scoret de seneste fire kampe, så manges øjne vil være rettet mod kronjydernes spændende angrebsduo Marvin Pourié og Mayron George, som tidligere har vist skarphed foran mål i Alka Superliga.  

Randers stopper Mads Agesen er tilbage fra karantæne, mens gæsternes Tim Sparv må sidde over med karantæne efter sin udvisning mod Viborg i sidste spillerunde. Hvem løber med sejren og spiller sig et skridt nærmere Mesterskabsslutspillet? Se med på TV3Sport 2 kl. 20.15.  

Udgivet
23/02/2017